Kari Hietalahti ihmettelee: ”Minulta kysytään aina samaa asiaa”

kari hietalahti

Konkarinäyttelijä Kari Hietalahti nähdään kelmin kunnallispoliitikon Pasi Kovalaisen roolissa Elisa Viihteen uudessa Sipoon Herttua -sarjassa. Lisäksi hänellä on päärooli parhaillaan pyörivässä Keisari Aarnio -sarjassa.

Hietalahti kertoo elävänsä ”viisikymppisen näyttelijän unelmaa”. Kesällä hän aikoo pitää kunnon loman ja keskittyä kalastamiseen.

kenraali pancho

Koko kansan tuntemaa näyttelijää ei ärsytä se, että hänet pysäytetään usein kadulla. ”Hissu” on kuitenkin yllättynyt, että vuodesta toiseen häneltä kysytään Panchon kuulumisia.

Hietalahden omistama chihuahua Kenraali Pancho nousi kulttimaineeseen  vuosikymmenen alussa Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla – kalastusohjelman myötä. JIM-kanavalla nähdyssä sarjassa seurattiin Panchon, Hietalahden ja Tommi Korpelan eräreissua Pohjoiskalotilla,

”Kun ihmiset tulevat juttelemaan, lähs aina toistuu sama kysymys: mitä Pancholle kuuluu?.Samalla kysellään, että missä (Tommi) Korpela on ja että oletteko käyneet kalassa.? Mutta ei se haittaa, koska kalastaminen on lempiaiheeni. Jaksan puhua siitä loputtomiin”, Hietalahti kertoo.

No, mitä Pancholle kuuluu?

”Kiitos hyvää, mutta televisiossa sitä ei enää nähdä. Pancho on jo 10-vuotias ja kuvaukset olisivat liian raskaita sille”, Hietalahti vastaa.

Korpela ja Hietalahti nähtiin viime vuonna Incredible Fishing -sarjassa, jossa he narrasivat kalaa muun muassa Helsingissä, Venäjällä ja Kuubassa.

Kaksikon tavoitteena on tehdä uusi kalastussarja, mutta sen rahoitus on auki.

Hietalahti nähdään myös kansainvälisessä Ivalo (Artic Circle) -rikossarjassa, joka saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä syksyllä.

”Esitän paikallista salametsästäjää. Pääsin ajamaan moottorikelkalla, jota saa tehdä todella harvoin kuvauksissa”, Hietalahti sanoo.

Sipoon herttua -sarjaa voi katsoa Elisa Viihteestä. Katso alta hausja ja viraaliksi tullut videoklippi sarjasta.

sipoon herttua ryhmä

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone