Kaiken koronaviruskaaoksen keskellä – Sami Yaffan ja Meerin lämmin rakkaudentunnustus virkistää mieltä

Rokkari Sami Yaffa ja valokuvaaja Meeri Koutaniemi ovat olleet yhdessä neljä vuotta.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen Sami oli kuulemma kirjoittanut Meerille kirjeen, jossa oli todennut nähneensä ja aistineensa Meerissä ”rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän.

Molemmat ovat lisänneet someen vuolaan rakkaudentunnustuksen merkkipäivän kunniaksi:

”Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä”, kirjoittaa Meeri somessa.

View this post on Instagram

Päivälleen neljä vuotta sitten istuttiin toisiamme vastakkain. Tunnin tapaamisessa vierähti viisi, minkä jälkeen kirjoitit kirjeen, jossa sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän. "Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa." Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen? Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä. Kiitos jokaisesta 1460:sta päivästä yhdessä. Hyvää 4–vuotispäivää rakas Sami. Rakastan sua valtavasti. #rakkaus #vuosipäivä #kotona #yhdessä

A post shared by Meeri Koutaniemi (@meerikoutaniemi) on

Samin tuntemukset noudattelevat samaa kaavaa:

”Julkinen kiitos sinulle jokaisesta tunnista, minuutista ja sekunnista jonka olemme viettäneet yhdessä. Olet planeetan ihmeellisin olento”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone