Jyrki Sukula jälleen ruutuun – nyt etsitään Boltsille seuraajaa

Suomalainen menestysresepti on sarja, jossa etsitään herkullista ja nerokasta supertähteä kauppojen ruokahyllylle!

Satojen hakemusten joukosta valikoituneet kuusi uutuustuotetta kisaavat lopulta pääsystä suomalaisten kuluttajien suosikiksi.

Sarjassa on mukana kisaamassa myös entuudestaan julkisuudesta tuttuja. Huono äiti -blogiyhteisön vetäjänä tunnettu Sari Helin tuo kisaan mukanaan valmisruuan nimeltä Ei huono kippo. Viime Suomalainen menestysresepti -kauden voittaja Anssi Räntilä palaa takaisin kisaan mukanaan Tofusnack.

Tällä kaudella tuomaristo pääsee maistamaan ja arvioimaan myös mm.  kalakebabia, tomaattikastiketta, karjalanpiirakan ja pasteijan yhdistelmää, villiyrteistä valmistettua pestoa, erilaisia proteiinipatukoita sekä mustaherukansiemenlastuja.

Tuomareina sarjassa toimivat huippukokki Jyrki Sukula, radiojuontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi LuomaJukka Kurttila Finlaysonilta sekä johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä.

Ensimmäisen Suomalainen menestysresepti -kauden voitti Anssi Räntilä Leivon Leipomon Boltsilla, joka oli vuoden 2019 myydyin uutuustuote S-ruokakaupoissa.

Suomalainen menestysresepti Nelosella ja Ruudussa 22. kesäkuuta alkaen kello 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. S-ryhmän mainos, ketä kiinnostaa tällainen ohjelma? Katson mielummin tunnin verran mainoskatkoa.

  2. Oih Nelonen vaihteeksi pyllistää S-ryhmän suuntaan ja tekee tunnin mainoksen ”ohjelmana”. Kuvottavaa. Onneksi on suoratoistopalvelut ettei tarvitse Maikkarin ja Nelosen HASSUHAUSKOJA tekeleitä seurata. Laittakaa vähä Paasone juontajaksi hei?

    1. Joo samaa mietin kun uutisen luin. Myös Sukula sais hävetä.

Kommentit suljettu.