Jussi Jokinen liittyi Viaplayn NHL-tiimiin: ”Pystyn tuomaan katsojat vieläkin lähemmäs peliä”

NHL-kausi käynnistyy ensi viikolla. Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Viaplayn NHL-tiimi tarjoaa joka peliviikolla suomenkielisen NHL-studion

Viaplayn NHL-asiantuntijatiimin uusimpana vahvistuksena alkavalla kaudella nähdään Jussi Jokinen. Muutama vuosi sitten mittavan NHL-uransa päättänyt ja viime kauden jälkeen hokkarit naulaan ripustanut Jokinen on kautta aikain yksi kokeneimpia suomalaisia NHL-tähtiä.

Paluun tiimiin tekee myös Ismo Lehkonen, joka ei suorine mielipiteineen säästele studiossa sanojaan. Edelliseltä kaudelta tuttuun tapaan asiantuntijoina jatkavat lisäksi Ville Nieminen, Esa Pirnes, Ossi Väänänen, Kimmo Timonen sekä Sami Hoffrén.

”NHL antoi minulle pelaajana paljon ja oli mahtavaa saada olla osa sitä niin kauan. Nyt kun aktiiviura on päättynyt, onkin mahtavaa päästä tällä tavalla seuraamaan NHL:ää edelleen lähietäisyydeltä. Odotan kovasti tätä uutta haastetta ja toivon että pystyn tuomaan katsojille jotakin sellaista, jolla päästä vieläkin lähemmäs peliä”, lupaa Jussi Jokinen Viaplayn tiedotteessa.

”Edessämme on huipputasainen runkosarja, jossa jokaisesta pisteestä käydään raaka taistelu. Kiinnostavia pelaajia on paljon. Janne Kuokkanen New Jersey Devilsissä on liimapelaaja, joka tulee saamaan paljon ruutua. Tuleva kausi näyttää miten tulee asettumaan. Kaapo Kakko; pitäisi sopia erinomaisesti Rangersin valmentajan Gallantin pelikuvioon. Kakko antaa artistimaista tulitukea, josta Gallant tykkää. Minkälaisen paikan Kakko lopulta saa? Ja millä tavalla Barkov kestää järjettömät paineet? Häntä ei tulla jättämään hetkeksikään rauhaan jäällä mutta voiko valmentaja säästää Barkovia, jotta mies pysyy kunnossa kauden tärkeimpiin peleihin? Ja miten oma joukkue voi auttaa?” pohtii Ismo Lehkonen alkavan kauden kiemuroita.

Viaplayn NHL-tiimin studioisäntinä tulevalla kaudella jatkavat Iiro Harjula ja Tuomas Meling ja selostajina Suomen virallinen NHL-ääni Antti Mäkinen sekä Tero Kainulainen.

Kuva: Pyry Pietiläinen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ton lipevän yliimelän harjulan voisi heittää pois.Samoin niämisen kun ei kukaan tajuu mitä se puhuu. Ja mäkinen luulee olevansa maailman paras selostaja ja isompi kun itse peli mutta ei ole ja sen kirkumista ei jaksa kuunnella kukaan.

Kommentit suljettu.