'Oot yksi hetken tähdenlento' – julkkisnaisten kipakka someottelu, Axl Smithin nimi vedettiin mukaan sanailuun

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen tilitti pari päivää sitten tekemiään virheitä blogissaan – kommenttia riitti mm. Cheekin suuntaan. Sekä Cheekin että Junon salarakkaaksi paljastunut Cheyenne kertoi myös Big Brother -kuvioista tutun Antti Kurhisen pitävän hallussaan seksinauhaa, jonka leviämisesta maailmalle Cheyenne on huolissaan.

Kurhisen ex-vaimo Henna Kalinainen on puolustanut entistä kumppaniaan kipakasti Metropoli.netin blogissaan.

Kalinainen toteaa Antin olevan hänelle edelleen tärkeä ihminen, ”ystävä ja tukipilari”.

Tee mitä haluat, mutta jos tajuat tehneesi jo virheen edellisten kohdalla ja aiheuttaneesi jo tarpeeksi tuhoa sekä muille, että itsellesi ja sen jo avaat blogissas niin miksi loppukaneetissa vielä vedät siihen mukaan toisen ihmisen. Uuden uhrin sun rahan ja julkisuudentavoittelun tiellä”.

”Ihmettelen, että pitää vetää joku 2013 tai 2014 väitetty video sun tähän, mistä ei edes ole mitään näyttöä sulla olemassa mitä selitetään blogissa. Asianomainen ei ole millään tavalla mistään asiasta puhunut. Loppuiko julkkismiehet kesken kenestä vois avautua?”

”Miksi et valehdellut maannees Axl Smithin kanssa? Tiedän, että mitään kiristystä eikä uhkailua asian tiimoilta ole tapahtunut kun ei ole millä kiristää ja ketään ei kiinnosta..Oikeesti oot yksi hetken tähdenlento”.

Lue Henna Kalinaisen tilitys kokonaisuudessaan Metropoli.netin sivuilta

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone