Jonna jäi ilman maajussia, uusi rakkaus pyyhki pettymyksen

Maajussille morsian -ohjelman eilinen jakso paljasti Maajussien ja jussittarien valinnat. Myöskään draamalta ei vältytty, kahdessa Jussi-kohteessa osa kokelaista häipyi paikalta ennen lopullisia valintoja.

Christianin maatilalla päätösbileiden tunnelmissa suutelemaan innostuneet maajussi-Christian ja Milla eivät saaneen Jonnan suunnalta hyväksyvää pään nyökyttelyä. Innokkaasti Christianista kilvoitellut jussikokekas pakkasi laukkunsa ja poistui farmilta vähin äänin.

– Olin jo aiemmin päättänyt, että jos saan tietää, ettei Christian valitse minua, lähden sieltä heti. En todellakaan halunnut jäädä sinne, Jonna kertoo Maikkarin sivuilla.

Maikkarin uutisessa Jonna myöntää kuitenkin kaiken kääntyneen parhain päin. Jälkikäteen hän on huomannut ettei Christianista olisi ollut hänelle kumppania. Lisäksi uusi rakkaus löytyi kuvausten jälkeen. Kaikki on mennyt niin hyvin  että uusi mies on jo muutamassa saman katon alle!

Jonna toteaa myös pitäneensä yhteyttä jussikokelas Veronicaan. Myös Maajussi-Tuomasta ja Heidiä on tullut nähtyä. Myös Christian on tullut vastaan yöelämässä.

– Oli kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Toivotin hänelle ja Millalle kaikkea hyvää. Olen nyt myöhemmin tajunnut, että minusta ja Christianista ei olisi voinut tulla mitään, joten olen onnellinen heidän puolestaan, Jonna toteaa.

(MTV3)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone