Joensuun Ilosaarirock juhlitaan viikonloppuna – hoida tiliasiat kuntoon ennen festaria

ilosaarirock arttu kokkonen

Joensuun Ilosaarirock käynnistyy perjantaina – alueen portit avautuvat klo 15 ja ensimmäiset esiintyjät aloittavat klo 16.

Kaikille festivaalivieraille suosittellaan rahan lataamista omalle festivaalitilille jo ennen tapahtumaa. Näin lataat rahaa rannekkeelle: mene osoitteeseen www.ilosaarirock.fi/2018/cashless, luo tili sähköpostiosoitteellasi ja syötä tilille lippusi tai rannekkeesi numero. Kaikki festaritilin tiedot siirtyvät automaattisesti kun vaihdat lippusi rannekkeeseen. Kaikki ostaminen Ilosaarirockissa tapahtuu maksurannekkeella.

Ennakkolippuja vaihdetaan rannekkeisiin Joensuun taidemuseon pihassa sijaitsevalla Rokkikontilla ma-ke klo 10-17, to-pe klo 10-19 ja lauantaina klo 10-14. Festivaalialueen pääportilla rannekkeenvaihto on avoinna perjantaina klo 14-01, lauantaina klo 11-01 ja sunnuntaina klo 11-23.

Festivaalin chill out zonella on maksullinen narikka (avoinna pe klo 14:00-02:30 ja la-su klo 11:00–02:30). Jokainen narikkakäynti maksaa 4 euroa. Narikkaa ei ole tarkoitettu alkoholijuomien säilyttämiseen.

Festivaali-infoa löytyy verkkosivujen info-osiosta. Myös Ilosaarirockin mobiiliopas on kätevä taskussa kulkeva infopaketti.

Ilosaarirockin lavojen ulkopuolella tapahtuvaan alueohjelmaan voi tutustua täällä. Luvassa on mm. EMP:n nimmarisessiot, naku-uinnin MM-yritys, skeittikisat, ISKY Street Crew, Rentorannan DJ-corner, MM-jalkapalloa, Rocklöörit, Ruffle Army, Circus Ruska ja paljon muuta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone