Jenkkiräppäri haukkui Slipknot-yhtyettä – sai karun vastaanoton esiintyessään hevifestivaaleilla

Yhdysvaltalainen rap-artisti Machine Gun Kelly sai festivaaliyleisön buuaamaan ja heristelemäään keskisormiaan lauantai -iltana Louder Than Life -festivaalilla, Louisvillessä.

TMZ-sivuston mukaan syynä oli mitä ilmeisemmin MGK:n eli Colson Bakerin kommentit Slipknot-yhtyeestä. 31-vuotias artisti sanoi hiljattain olevansa onnellinen, ettei hän ole ”viisikymppinen ja naamari päässä lavalla”.

Hän myös väitti, että Slipknotin johtohahmo Corey Taylor olisi tehnyt säkeistön hänen kappaleeseen. Räppärin mukaan tuotos ei kuitenkaan mahtunut hänen Tickets to My Downfall -levylleen, koska se oli ”ihan v-tun kamala”.

Taylor kiisti asian julkaisemalla sähköpostikeskustelun, jossa hän kieltäytyy yhteistyöstä MGK:n kanssa.

Viime aikoina Machine Gun Kelly on siirtynyt rapista lähemmäs rockmusiikkia. Monet pitävät tyylimuutosta laskelmoituna.

Viikonloppuna järjestestetty Louder Than Life on raskaan rockin festivaali, jonka pääesiintyjiä olivat Metallica, Korn, Judas Priest ja Disturbed.

Slipknot ei esiintynyt festivaaleilla, mutta kuten alla olevalta videolta kuuluu, yleisö huusi yhtyeen nimeä Machine Gun Kellyn keikan aikana.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Oma moka ja ansaitut terveiset faneilta. Jos ei aivojaan osaa käyttää missään genressä nii pitäs varmaa eläköityä jo

  2. MGK yritti olla räppäri ei saanu suosiota sit alko vääntää Eminemin kans ku lauko sitä ja sen tytärtä kohtaa typeriä kommentteja siihen loppu sen räppi ura ku Eminem teki Killshot biisin. MGK joutu vaihteen Genreä ku kukaan enää kuunnellu sen räppi yrityksiä ja nyt se yrittää saaha mainetta ja kunniaa dissaamal Slipknottia ja Corey Tayloria. Vois mun puolesta kaikki jättää vaan toho tolloon liittyvät jutut julkasematta.

Kommentit suljettu.