Jenkkifutiksen ystäville ilouutinen – monivuotinen sopimus varmistaa yli 80 suoraa lähetystä kaudessa

Jenkkifutiksen Vaahteraliiga jatkaa Ruudussa monivuotisella sopimuksella.  Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry:n ja Nelonen Median tuore sopimus kattaa myös naisten Vaahteraliigan ja miesten I-divisioonan ottelut.

Sopimuksen myötä suomalaisen jenkkifutiksen kaikkien kilpasarjojen (miesten ja naisten Vaahteraliiga ja miesten I-divisioona) runkosarjan ja pudotuspelien jokainen ottelu nähdään suorana Ruudussa. Tulevan kauden aikana suomalaisille penkkiurheilijoille tarjoillaan peräti 82 suoraa jenkkifutislähetystä. Kotimainen jenkkifutiskesä huipentuu 11. syyskuuta pelattavaan Vaahteramalja XLII-otteluun.

Vaahteraliigan ottelut tuotetaan monikameratuotantoina alkustudioineen kuten aiempinakin vuosina. Uusina sarjoina mukaan tulevien naisten Vaahteraliigan ja miesten I-divisioonan ottelut tarjoillaan kevyemmällä yksikameratuotannolla sisältäen grafiikat ja hidastukset, mutta ilman selostajaa. 

On upeaa jatkaa kotimaista huippujenkkifutista Ruudussa! Vaahteraliiga on ollut Ruudussa toimiva tuote, ja uskon kiinnostuksen lajiin nousevan yhä, kun lisäämme naisten Vaahteraliigan ja I-divisioonan tarjontaan. Naisten Vaahteraliiga on lisäksi hyvä lisä jo valmiiksi vahvaan Ruutu Urheilun naisten pääsarjapalloilun joukkoon”, painottaa Nelonen Median urheilutuotantojen päällikkö Tuomas Saarela.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone