Jättekiva-sarja kilpailee suuressa kansainvälisessä sarjakilpailussa

jättekiva 3

Elisa Viihteen uutuussarja Jättekiva on valittu merkittävälle Series Mania -sarjafestivaalille, joka järjestetään Lillessä, Ranskassa 2.‒4.5.2018.

Jättekiva esitetään festivaalin Comedy Marathon -sarjassa. Comedy Marathon on festivaalin komediasarja, josta jury valitsee parhaan komediapalkinnon voittajan. Jättekiva kilpailee festivaalilla englanninkielisellä nimellä Idiomatic.

Series Mania on yksi tärkeimmistä televisiosarjojen festivaaleista sekä ammattilaistapahtuma, jossa on esitelty vuosien varrella merkittäviä kansainvälisiä tv-sarjoja.

Jättekiva sai ensi-iltansa Elisa Viihteessä 1. maaliskuuta. Se on noussut kevään katsotuimmaksi ohjelmaksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa.

Jättekiva leikittelee suomenkielisten ja suomenruotsalaisten kulttuurien eroavaisuuksilla. Elmer Bäckin ja Anna Paavilaisen esittämä pariskunta Aino ja Micke joutuu muuttamaan vauraaseen kaupunginosaan Micken vanhempien omistamaan asuntoon.

Sarjan on ohjannut Niklas Lindgren. Hän myös käsikirjoitti sarjan yhdessä Karoliina Lindgrenin, Anna Brotkinin ja Kris Gummeruksen kanssa.

Katso Jättekiva-sarjaa.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone