Jättekiva jatkuu kesäkuussa – tältä näyttää traileri

Romanttinen komediasarja Jättekiva saa jatkoa. Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Aitio-ohjelmakirjastoon 7.6.2019 alkaen.

Toinen kausi käsittää yhdeksän jaksoa. Elmer Bäck ja Anna Paavilainen nähdään jälleen Micken ja Ainon rooleissa. Toisella kaudella nuoren parin tunteita nostattaa mahdollinen perheenlisäys.

Sarjassa näyttelevät myös Ylva Ekblad, Mats Långbacka, Kai Lehtinen, Mikko Penttilä Kari Ketonen, Kaarina Hazard ja Jenni Kokander.

Toisen kauden on ohjannut edellisen tapaan Niklas Lindgren, joka on myös sarjan pääkäsikirjoittaja. Lindgrenin mukaan Jättekivan ensimmäinen kausi sai hyvän vastaanoton

”Kun sarja on luotu, niin toiselle kaudelle on kiva hakea uusia sävyjä. Jättekivan toinen kausi on hieman vakavampi ja dramaattisempi kuin ensimmäinen, joskin se on edelleen selkeä komediasarja. Lisäksi kakkoskausi on jatkuvajuonisempi ja kokonaiskaareltaan  kunnianhimoisempi. Ensimmäisen kauden jaksot olivat melko irrallisia”, Lindgren pohti toisen kauden kuvauksissa maaliskuussa.

Katso traileri alta.

Suosittu Jättekiva-sarja jatkuu kesällä – tältä näytti kuvauksissa

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone