Jasmin Mäntylä pitää edelleen uuden työpaikkansa salaisuutena – someviesti kertoo kuitenkin merkittävän vihjeen

jasmin mäntylä

Jasmin Mäntylä aloitti hiljattain uuden säännöllisen päivätyön. Aktiivisesti somessa elämäänsä päivittävä Jasmin ei ole kuitenkaan suostunut paljastamaan, mitä/missä/milloin.

Instagram-päivitys paljastaa kuitenkin jälleen enemmän – kuulemma työ liittyy hänen miesystävänsä työhön, joka kiinteistönvälittäjä.

”Sen voin kyllä paljastaa, että mun työt liittyvät osittain alaan, jolla mun mieskin työskentelee. Jokainen päivä on mielenkiintoinen ja erilainen – täydellistä hommaa siis mulle”.

Ilolla uuteen viikkoon! Tää kulunut viikko on ollut opettavainen, kiintoisa ja haastavakin. Ekat viisi päivää (ma-pe) uudessa työssä ja eilen vietettiin iltaa mun miehen sukulaisten seurassa. Juhlistettiin muun muassa hänen siskonsa syntymäpäivää täällä Oulussa PitoPadassa – seura oli hyvää, ruoka tosi herkullista ja viini virtasi. Tää sunnuntai on täydellinen kotipäivä; siivousta, pyykinpesua ja valmistautumista tulevaan viikkoon. Huomenna aamusta toimistolle ja siellähän se viikko taas vierähtääkin. Monet ovat kyselleet sitä, mitä tarkemmin ottaen teen, kun en ole aiheesta paljoa kertonut. Ensinnäkin, en halua kertoa sitä, missä oon töissä, koska se on mun yksityisasia, eikä liity mitenkään julkisuuteen tai someen. Sen voin kyllä paljastaa, että mun työt liittyvät osittain alaan, jolla mun mieskin työskentelee. Jokainen päivä on mielenkiintoinen ja erilainen – täydellistä hommaa siis mulle! 🏡🏘🏢🕵🏻‍♀️ #ihanaviikko #sunnuntai #sunday #yhteenveto #kuulumiset #rakkaus #työt #munelämä #uudetkuviot 💑💁🏻

A post shared by Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone