Järjestäjä varoittaa – Hyvinkään Rockfestiin myydään väärennettyjä lippuja

RockFest_170609_205158_NikiSoukkio_1294

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta järjestettävä Rockfest varoittaa asiakkaitaan Viagogo-sivustosta, joka myy ylikalliita lippuja festivaalille. Lisäksi Rockfest varoittaa liikkeellä olevista väärennetyistä lipuista.

Järjestäjän mukaan Viagogon myyntisivuilla annetaan erittäin harhaanjohtava kuva Rockfestin lipputilanteesta. Samaan aikaan lippuja on saatavilla selvästi edullisemmin virallisista suomalaisista lippukaupoista, joihin löytyy linkit festivaalin nettisivuilta.

Rockfest haluaa varoittaa kuluttajia myös liikkeellä olevista väärennetyistä lipuista.

”Kaikkina festivaalin vuosina on ilmennyt tapahtumia, joissa asiakas on ostanut printatun lipun joltain toiselta henkilöltä. Lippu on kuitenkin osoittautunut portilla kopioiduksi, eli sama lippu on printattu useaan kertaan. Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki myyjät ole rehellisellä asialla emmekä voi taata sisäänpääsyä kuin virallisista lippukaupoista hankituilla lipuilla”, festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen sanoo.

Printtilipuissa on viivakoodi, jonka voi yhdistää rannekkeeseen vain kerran. Epärehellinen myyjä saattaa printata useita lippuja, joissa on identtinen viivakoodi. Tällöin kuitenkin vain ensimmäinen lipun aktivoija voi käyttää sen, sillä kyseessä on kopioitu lippu.

Rockfestissä esiintyvät mm. KISS, Dream Theater, Slipknot, Disturbed, Within Temptation ja Def Leppard. Lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow ja Kingston Wall saapuvat esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta.

Kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin ikäraja on K18.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ihmiset on tyhmiä. Eivät ne tajua vaikka rautalankasta vääntää ohjeet

Kommentit suljettu.