Janni Hussi blogissaan, ”Oliko Selviytyjät Suomi totta?”

Janni Hussi kirjoittaa blogissaan – Selviytyjistä. ”Oliko Selviytyjät Suomi totta?”

Janni vastaus on: ”kyllä ja ei”.

Kyllä siihen, että olosuhteet todellakin olivat juuri niin alkeelliset kuin televisiossa annetaan ymmärtää ja ei siihen, että ihmiset olisivat olleet sata prosenttisesti sellaisia kuin nähtiin. Nähkääs, me olemme kaikki edelleenkin ystäviä tai vähintäänkin kavereita saarelta poistumisenkin jälkeen”.

Janni toteaa, ettei tuntenut entuudestaan kuin Sara Chafakin ja Noora Karman. Heidänkin kanssaan sana ”tuntea” on laaja käsite. Saran kanssa Janni oli samassa Aamu-tv:n haastattelussa  vuonna 2014 ja Nooran Janni oli tavannut kolmen päivän Bootcampilla.

Jannin mukaan Selviytyjät-porukasta hitsautui nopeasti tiivis porukka – ”Teimme yhteisen sopimuksen, että nyt lähdetään pelaamaan ja paras voittakoon. Mikään, mitä saarella tapahtuu peliin liittyen ei ole henkilökohtaista”.

jatkuu…

Vaikka ohjelma ei ole käsikirjoitettua, siinä on siitä huolimatta käsikirjoitus (?) Kilpailijoita ei ohjailtu mutta jokainen jakso ”käsikirjoitettiin”:

Kuvattujen materiaalien perusteella käsikirjoittaja sitten kirjoitti jokaiseen jaksoon juonen ja yhdessä muun tiimin kanssa miettivät, mitkä materiaalit päätyvät lopulliseen ohjelmaan ja mitkä eivät. Tässä kohtaa meistäkin siis muodostui hahmoja”.

Janni kertookin tavanneensa juuri kaupungilla Juhana Helmenkalastajan, joka on yksi ensimmäisen kauden tunteita herättävistä persoonista. Janni arvostaa Juhanan rohkeutta. Janni on yhteydessä myös moniin muihin Selviytyjissä pitkälle edenneisiin hahmoihin.

Lue Jannin blogikirjoitus kokonaisuudessaan.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone