Janne ”Nacci” Tranberg kertoo kirjassaan rajuista huumebileistä Jere Karalahden kanssa – ”Yksi kerholaisista kaivoi tykin povarista ja lasautti tv:n paskaksi”

Keskiviikkona 8.5. julkaistussa Wanted -elämäkerrallisessaan kirjassaan etsintäkuulutettu ex-jengiläinen Janne ”Nacci” Tranberg kertoo myös huumemenneisyydestään. Kerhoaikoina hän kertoo käyttäneensä aineita laidasta laitaan, muun muassa amfetamiinia, ekstaasia ja LSD:tä.

”Pelin henki oli se, että jos jotain tehtiin, se tehtiin aina täysillä. Kun lähdin viettämään iltaa, se ei koskaan ollut yhden tai kahden illan juttu.”

Tranberg kertoo kirjassa vuorokausia kestäneistä huumebileistä helsinkiläisessä hotelliissa vuonna 2007. Mukana oli myös jääkiekkoilija Jere Karalahti, joka palasi tuolloin HIFK:ssa.

Tranbergin mukaan Karalahti oli yksi kovimmista bilettäjistä, jonka hän tunsi. Juhlat Jeren kanssa kestivät usein päiväkausia.

”Aamu alkoi pikkuhiljaa valjeta. Karalahti ilmoitti, että nyt ei ainakaan voi mennä nukkumaan, kun on treenit ja pitää olla hallilla. Homma hoidettiin kuntoon niin, että tehtiin lasipöydälle sen pituinen viiva tavaraa, että tavallisella jätkällä olis lähteny äly samantien. Jere pyyhkäs pari viivaa tauluun…”

Tranberg muistelee tutustuneensa Jereen 2000-luvun alkuvuosina joissain juhlissa.

”Kahden samanhenkisen kaverin kohdatessa lopputulos oli ennakkoon selvä. Vedimme kamaa niin paljon kuin sitä oli ja sitten hankittiin lisää. Kellonajalla ei ollut väliä eikä sillä, oliko Jerellä treenit seuraavana päivänä.”

Strand-hotellissa pidetyt juhlat tulivat maksamaan tuhansia euroja. Huoneeseen piti uusia muun muassa tapettia ja televisio, koska sen keskellä oli reikä.

”…jossain vaiheessa televisio oli jonkun mielestä liian kovalla tai ohjelma ei muuten vaan miellyttänyt. Yksi kerholaisista kaivoi tykin povarista ja lasautti ruudun paskaksi.”

Tranberg on Cannonball MC:n entinen johtohahmo. Hän pakoilee poliisia eurooppalaisen etsintäkuulutuksen saaneena rikollisena.

Wanted – Suomen etsityimmän rikollisen tarina -kirjan on toimittanut MTV3:n rikostoimittaja Pekka Lehtinen.

Kursivoidut kohdat ovat lainauksia kirjasta.

Lue arvio Mesta.netistä ja näyte kirjasta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. No hui. 😉
    Ihan on telkkariin ammuttu reikä ja nokkakarkkia vedetty.
    Varsinainen mafioso. 😉

  2. Miksi tätä nistiä ihannoidaan, pelkkä nisti mulle ja tapaan näitä paskoja joka viikko, velat niskoilla ja töihin ei voi mennä koska velat, paskaperseitä

Kommentit suljettu.