Jani Volaselta uusi tv-sarja – 1980-luvulle sijoittuva Munkkivuori kertoo traagisesta kesästä lasten silmin

mielensäpahoittaja jani volanen

1980-luvun Helsinkiin sijoittuva Elisa Viihteen uutuussarja Munkkivuori saa ensi-iltansa Elisa Viihde Aitiossa syksyllä 2021. Sarjan kuvaukset alkavat toukokuussa 2020.

10-osaisen sarjan ohjaa ja käsikirjoittaa Jani Volanen.

Munkkivuori kertoo kesästä, jolloin idyllisestä lähiöstä katoaa pieni lapsi ja pihapiirin aikuiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä traagisin seurauksin. Pihan lapsille kaikesta tästä valuu vain tiedonmurusia.

Munkkivuoren vastaavina tuottajina toimivat Rabbit Filmsin Minna Haapkylä ja Olli Suominen. Trillerin kansainvälisestä levityksestä vastaa Keshet International. Sarja toteutetaan yhteistyössä Business Finlandin, Suomen elokuvasäätiön ja Nelosen kanssa.

Sarjan näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

Rabbit Filmsin toimitusjohtaja Olli Suominen odottaa yhteistyötä malttamattomana.

”Olemme erittäin innoissamme Elisa Viihteelle tuottamastamme Munkkivuori-sarjasta sekä yhteistyöstä menestyvän ja kunnianhimoisen Keshet Internationalin kanssa. Uskomme alkuperäiseen ideaan, Jani Volasen luovaan nerouteen ja muodostuneisiin vahvoihin kumppanuuksiin”, Suominen toteaa.

”Alkuperäissarjamme ovat Elisa Viihteen suosituinta sisältöä, ja on hienoa olla mukana viemässä suomalaista draamaa myös ulkomaille: useita sarjojamme on myyty kymmeniin maihin, ja niitä voi parhaillaan katsoa muun muassa USA:ssa, Saksassa ja Australiassa. Munkkivuori on upea lisä laatudraamoihimme, ja on hienoa tuoda tämä poikkeuksellinen 1980-luvulle sijoittuva trilleri katsojille, kommentoi puolestaan Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

 1. Hienoa Jani!

  Jotenkin vain aina glorifioin
  juurikin 1980-lukua kun
  musiikkia kuuntelen Youtubesta.

  Ja kun katselen naisten alusvaate-
  ja uimapukukuvia 1980-luvulta
  netistä, on ne paljon viehättävämpiä
  kuin mitä nytten edes on ollutkaan
  2000- ja 10-luvulla.

  Jani, itse olit tuolloin 9-18 vuotias
  nuorukainen vuosina 1980-1989,
  itse olin 0-5 vuotias lapsukainen
  vuosina 1984-1989.

Kommentit suljettu.