Jälkeläiset-draamasarjan kuvaukset alkoivat Helsingissä – mukana tanskalaistähtiä

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan, Jälkeläisten (Next of Kin), kuvaukset alkoivat tällä viikolla pääkaupunkiseudulla.

Kahdeksanosainen sarja tehdään suomalais-tanskalaisena yhteistyönä ja se tulee katsottavaksi syksyllä lanseerattavaan Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun ensi vuonna.

Draamasarja sijoittuu lähitulevaisuuden Helsinkiin ja vie katsojat ihmisyyden peruskysymysten äärelle: keitä me olemme, ja miten perimä linkittää meidät toisiimme?

Sarjassa Liv (Nika Savolainen) ryhtyy selvittämään biopankista varastetun DNA-näytteensä kohtaloa ja päätyy lopulta ajojahdin kohteeksi.

Pääosissa nähdään Savolaisen lisäksi mm Elmer Bäck ( Jättekiva). Muissa merkittävissä rooleissa nähdään Matleena Kuusniemi (mm. Koukussa) ja Antti Virmavirta (Huone 301) sekä nimekkäät tanskalaisnäyttelijät: Silta-sarjassa näytellyt Sarah Boberg, The Rain ja The Legacy -sarjoista tuttu Sonny Lindberg sekä mm. Warrior Nun -sarjassa näyttelevä ja Victoria’s Secret -mallinakin nähty May Lifschitz.

May Lifschitz on menestynyt myös mallina.

Puhuttelevan draamasarjan ohjaa aiemmin mm. Korso-elokuvan ohjannut Akseli Tuomivaara. Käsikirjoitus on syntynyt suomalaisen Minna Panjasen ja tanskalaisen Valeria Richterin yhdistettyä voimansa.

”Suomalaiset katsovat yhä enemmän viihdettä suoratoistopalveluista, ja haluamme tuoda kotimaiseen sarjatarjontaan jatkuvasti jotain uutta. Elisa Viihde Aition ja Viaplayn yhdistämisen myötä kotimaiset, pohjoismaiset ja kansainväliset sarjat saa jatkossa yhdestä palvelusta. On hienoa tuoda ensimmäinen suomalais-tanskalaisena yhteistyönä syntyvä Elisa Viihde alkuperäissarja asiakkaiden katsottavaksi”, Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo. 

”Sarjaa on ollut erityisen mielenkiintoista kirjoittaa, koska se käsittelee evoluution seuraavaa vaihetta, jonka me ihmiset itse olemme saaneet aikaan. Samaan aikaan Jälkeläiset on viihdyttävä perhedraama, jossa hahmot haastavat toisiaan joka käänteessä”, kommentoi käsikirjoittaja Minna Panjanen.

Sarjan Elisa Viihteelle tuottavat BUFOn Mark Lwoff, Misha Jaari ja Pilvi Kuusrainen. Sarja on tuotettu yhteistyössä A+E Networksin, Business Finlandin ja Suomen elokuvasäätiön kanssa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone