Jalkapallon MM-kisat lähestyvät – näin seuraat kisoja Yleltä!

mm 2018

Jalkapallon MM-kisat pelataan Venäjällä 14.6.-15.7.2018. Yle välittää kanavillaan kaikki kuukauden aikana pelattavat 64 ottelua.

Pääkanavana on Yle TV2 ja Yle Areena välittää suorana kaikki ne ottelut, joita ei perinteisillä tv-kanavilla nähdä.

Kisat käynnistyvät torstaina 14.6., kun isäntämaa Venäjä kohtaa Saudi Arabian. Finaali pelataan sunnuntaina 15.7. Moskovassa.

TV2 lähettää kisaohjelmaa vajaat 200, tuntia jonka lisäksi nähdään koosteita noin 50 tunnin verran.

Ylen mukaan poikkeuksena aiempiin kisoihin on se, että kun pelataan päällekkäisiä otteluita alkulohkovaiheen päätöskierroksella, näytetään yksi ottelu suorana TV2:ssa ja toinen Yle Areenassa. Areenan ottelusta nähdään myös kooste tv:ssä. Luonnollisesti luvassa on myös arkiston helmiä.

jalkapallo

MM-kisojen studiojuontajina nähdään Yle tutut kasvot Petra Manner, Riku Salminen, Sami Laine ja Antti-Jussi Sipilä. Selostajina ovat muun muassa Matti Härkönen ja Lauri Kottonen. Asiantuntijoina on jälleen liuta suomalaisen jalkapallomaailman huippuja, kuten Jari Litmanen, Petri Pasanen, Erkka V. Lehtola, Marianne Miettinen sekä useita muita valmentajia ja jalkapallopersoonia.

MM-kisat kuullaan myös Yle Puheella, joka välittää selostettuina avausottelun, välierät, pronssi- ja loppuottelun. Selostajana toimii Jussi Lindroos.

Koko ohjelma Ylen sivuilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone