Jäätävä Terminator-paljastus; Iso-Arskan esittämä terminaattori on Sarah Connorin kasvatti-isä!

Entertainment Weekly paljastaa hätkähdyttäviä tietoja tulevasta Terminator: Genisys -leffasta. Jo aikaisemmin on kerrottu, että myös Terminaattori vanhenee – vaikka se on kone, se on myös orgaanista ainetta. Vanheneminen mahdollistaa Arnold Schwarzeneggerin paluun Terminaattorin rooliin.

Alan Taylorin ohjaama elokuva tuo tarinaan kuitenkin melkoisen kierteen – Schwarzeneggerin esittämä vanhentunut ”pappa T-800” -robotti on Sarah Connorin kasvatti-isä!

Aikoinaan Linda Hamiltonin esittämä Sarah on siis jäänyt orvoksi 9-vuotiaana ja siitä lähtien Iso-Arskan ukkoutunut Terminaattori-hahmo on kasvattanut tätä. Luonnollisesti varttuva Sarah on saanut tietää tulevaisuutensa jo ennakkoon mutta ei ole suostunut vastaanottamaan ja käsittelemään suurta tietoa – uutista ihmismessiaasta ja terminaattoreista. Kuulostaa hankalalta…mutta oudolla tavalla mahdolliselta!

Lue lisää Entertainment Weeklyn sivuilta http://popwatch.ew.com/2014/10/29/this-weeks-cover-first-look-at-terminator-genisys/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. Siis oikeesti spoilaatta koko leffan jo otsikossa? Siis ihan oikeesti?

  2. jos ton juoni kuvion ottaa semmosenaan niin sehän vaikuttaa tietysti ihan paskalata mutta itseni tavoin muittenkin T fanien tulis muistaa että se tulevaisuus, mikä esiteltii T 1;n ja 2;n aluissa ei koskaa tullu sen näkösenä koska sitä tulevaisuutta muutettii moneen otteeseen. ensin 1;n ja sitte 2;n tapahtumissa. näimpä terminator salvationinkaan esittelemä tulevaisuus ei muistuttanut yhtään näissä aikasemmissa elokuvissa esiteltyä tulevaisuutta koska se oli muuttunu ja näin ollen siellä toimitaan ihan eri tavalla. kun nämä asiat ottaa huomioon niin on kyllä ihan loogista että tässä uudessa tulevaisuudessa suunnitellaan nämä aika matka suunnitelmat ihan eri tavalla. kyseessä on siis aika paradoksi joka lähti alulleen jo vuoden 1984 terminator tuhoajassa…