Ivalo-sarja nousi pikavauhtia vuoden katsotuimmaksi Elisa Viihteessä – loput jaksot julkaistiin

ivalo kautsalo

Joulukuun 21. päivä ensi-iltansa saanut Ivalo-rikossarja on noussut suosioon.

Kymmenosainen Ivalo (Artic Circle) kiri kahdessa viikossa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjaston viime vuoden katsotuimmaksi, vaikka kaikki jaksot eivät ole vielä olleet saatavilla. Sarjan kolme viimeisintä jaksoa julkaistiin perjantaina 4.1.

Ivalo on saanut positiivisia arvosteluja tv-kriitikoilta. Me Naiset nosti sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi sarjaksi. Myös Mesta.netin kriitikko JA Kaunisto piti näkemästään.

”Sarjan tapahtumat saadaan vauhdilla käyntiin. Virustutkija ryhmineen on paikalla nopeammin kuin pian. Varsinkin jaksojen loppukohtausten kohdalla kannattaa olla tarkkana. Suuria juonenkäänteitä onnistutaan paisuttelemaan jaksojen loppuun kuin saippuasarjoissa konsanaan. Vaikka päätarina etenee suhteellisen verkkaisesti, sivujuonteet tuovat mukanaan jatkuvia kiihdytyksiä. Sarja koukuttaa. Jos katsoja on jäänyt Lapin lumoihin neljän ensimmäisen jakson aikana, viidennessä jaksossa koetaan varsinainen korttien uusjako” Kaunisto kirjoittaa arviossaan.

Sarjaa pääosaa, ivalolaista poliisia Nina Kautsaloa esittää Iina Kuustonen. Hänen vastanäyttelijänä nähdään saksalaistähti Maximilian Brückner (War Horse). Keskeisissä rooleissa ovat myös saksalainen Clemens Schick (Casino Royale) ja islantilainen Joi Johannsson (Rig 45).

Katso alta faktoja sarjasta.

Lue hämmästyttävät faktat Ivalo-sarjasta – ”drone lensi metsään pakkasen takia ja jäätyneille kameroille ostettiin omat toppatakit”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone