Itsemurhan tehneelle Aviciille järjestetään muistokonsertti – Yle lähettää suorana

Torstaina 5.12.2019 järjestetään Tukholman Friends Arenalla suuri hyväntekeväisyyskonsertti viime vuonna kuolleen Aviciin muistoksi.

Avicii Tribute Concert For Mental Health Awareness -konsertti lähetetään Yle Areenassa suorana ja suomeksi selostettuna ja myöhemmin myös Yle TV2:ssa.

Konsertin tarkoitus on lisätä tietoisuutta mielenterveysongelmista, joista myös Avicii, eli Tim Bergling kärsi ennen kuolemaansa. Ruotsalais-dj ja musiikkituottaja teki viime vuonna itsemurhan ollessaan vain 28-vuotias.

Konsertissa on mukana 19 artistia sekä 30-henkinen livebändi. Suorassa lähetyksessä lavalle nousevat muun muassa Adam Lambert, Aloe Blacc, Amanda Wilson ja Rita Ora. Kansainväliset huippuartistit esittävät dj:n suurimpia hittejä, joista osa kuullaan ensikertaa livenä.

Konsertti nähdään Yle Areenassa suorana Suomen aikaan klo 22.00-00.15. DJ-esityksiä ennen livebändin esiintymistä ei striimata missään.

Yle TV2 esittää suomeksi selostetun version lauantaina 7.12. klo 22.10 ja uusintana keskiviikkona 11.12. klo 22.25. Areenassa konsertti on katsottavissa myös tallenteena 15.12. asti.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone