Iina Kuustosen tähdittämän Ivalo-rikossarjan traileri julkaistu – ensi-ilta Elisa Viihteessä jouluna

item ivalo

Iina Kuustosen, Pihla Viitalan ja nimekkäiden saksalaisnäyttelijöiden Maximilian Brücknerin ja Bond-elokuvastakin tutun Clemens Schickin tähdittämän Ivalo-sarjan (Arctic Circle)  ensimmäiset jaksot tulevat katsottaviksi Elisa Viihteen Aitioon 21.12.2018.

Elisa Viihteen alkuperäisarja valittiin huhtikuussa 2018 Cannesin MIPDrama Buyers Summitissa kuuden kiinnostavimman uuden draamasarjan joukkoon. Sarjan traileri on julkaistu ja se on katsottavissa alta.

Sarjan tarina saa alkunsa kun ivalolainen poliisi Nina Kautsalo (Iina Kuustonen) löytää kahlehditun naisen syrjäisen erämaamökin kellarista. Naisesta löytyy tappavan vaarallinen virus, joten paikalle kutsutaan saksalainen virusasiantuntija Thomas Lorenz (Maximilian Brückner). Kun virusta ei saada eristettyä, joutuvat Nina ja Thomas tahtomattaan tapahtumien keskipisteeseen. Kilpajuoksu aikaa vastaan alkaa ja täyden epidemian estäminen vaatii Ninalta ja Thomasilta äärimmäisiä uhrauksia Lapin hyytävässä talvessa.

Ivalon (Arctic Circle) tuottavat Pohjoismaiden suurin indie-tuotantoyhtiö Yellow Film & TV sekä yksi Euroopan suurimmista tuotantoyhtiöistä Bavaria Fiction. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa ranskalainen Lagardère Studios Distribution, joka on alan keskeinen toimija Euroopassa.

hannu salonen ivalo

Saksassa pitkään asuneen Hannu Salosen (kuvassa yllä) ohjaamaa kansainvälistä rikossarjaa kuvattiin pääosin Inarin ja Utsjoen jylhissä ja lumisissa maisemissa, kovissa pakkaslukemissa viime talvena. Sata päivää kestäneiden kuvausten aikana pakkanen oli kovimmillaan liki neljäkymmentä astetta ja kameroita pidettiin pakkasessa käynnissä toppatakkien ja hiustenkuivaajien avulla.

Lue ja katso alta, miltä Ivalo-sarjan kuvauksissa näytti Saariselällä.

Kansainvälistä Ivalo-sarjaa kuvataan Lapin hyytävissä oloissa – tältä kuvauksissa näytti!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone