Iina Kuustosen tähdittämä Ivalo-sarja murtautuu maailmalle – myyty yli 20 maahan

item ivalo

Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo (Arctic Circle) on myyty yli 20 maahan, muun muassa Saksaan, Espanjaan ja Alankomaihin sekä Itä- ja Keski-Euroopan maihin Sarja esitetään eri maissa eri aikoina.

Elisa Viihteessä kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi noussut Ivalo kiinnostaa kansainvälisiä suoratoistopalveluita ja tv-kanavia. Ivalo tullaan näkemään useilla eurooppalaisilla televisiokanavilla kuten Saksan ZDF:llä.

Lapissa kuvattu sarja on katsottavissa myös Kiinassa Elisan Nordic tv -palvelussa.

Ivalo-sarjaa myy maailmanlaajuisesti ranskalainen jakeluyhtiö Lagardère Studios Distribution, ja Saksan myynnistä vastaa saksalainen yhteistuotantoyhtiö Bavaria Fiction.

Pääosissa nähdään Iina Kuustonen, Pihla Viitala sekä saksalaiset Maximilian Brückner ja Clemens Schick.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo kiinnostaa myös kansainvälisesti. Elisa Viihteessä viime joulukuussa julkaistu rikosdraama Ivalo on katsottavissa Aitio-ohjelmakirjastossa, ja se nousi nopeasti suosituimpien ohjelmien kärkeen. On hienoa olla mukana viemässä suomalaista draamaa myös kansainvälisen yleisön katsottavaksi”, Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo.

Lue Ivalon arvio alta:

Arvio: ”Ivalo-sarja henkii syrjäseutujen uhkaavaa tunnelmaa ja poikkeuksellista ihmisläheisyyttä”

ivalo iina ja pihla

Ivalo-sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone