Huumekauppaan pureutuva hittisarja yksinoikeudella Elisa Viihteeseen

gigantes item

Kuusiosainen espanjalainen Gigantes -sarja kertoo rikollisperheestä, huumekaupasta sekä poliisin ajojahdista Madridin maanalaisessa maailmassa, jossa väkivaltaa ei kaihdeta.

Gigantes sai ensi-iltansa Espanjassa viime vuonna ja se nousi suureen suosioon. Jatko-osa julkaistaan Espanjassa nähtäväksi tänä keväänä.

Sarjan ensimmäinen kausi puolestaan leviää maailmalla ripeästi ja sen Suomen-ensi-ilta on Elisa Viihde Aitiossa keskiviikkona 20.3.2019.

Suomen kanssa samaan aikaan Gigantes on tulossa nähtäville muun muassa Australiassa, Italiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Puolassa, Sveitsissä, Venäjällä ja  Yhdysvalloissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

gigantes

Palkittujen espanjalaisohjaajien Enrique Urbizun ja Jorge Doradon ohjaama sarja kertoo Guerreron perheestä, joka on hallinnut vuosikymmeniä huumekauppaa niemimaan ja muun Euroopan välillä.

Nyt perhe kohtaa todellisen haasteen. Vanhin poika Daniel vapautuu vankilasta 15 vuoden tuomion jälkeen ja haluaa saada takaisin paikkansa perheessä. Kun taistelu perheen johtoon nousemisesta alkaa, rajoja tai veljeyttä ei tunneta.

Michel Gaztambiden, Miguel Barrosin ja Enrique Urbizun käsikirjoittaman sarjan on tuottanut Movistar+ yhdessä Lazona Produccionesin kanssa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone