Huippunäyttelijä leikattiin kokonaan pois uudesta Tarantino-elokuvasta

james marsden

Muun muassa Westworld -sarjasta ja Hairspray -elokuvasta tutun  James Marsdenin piti näytellä Quentin Tarantinon uudessa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa, mutta hänen osuutensa on leikattu pois valmiista elokuvaversiosta.

Canoe-sivuston mukaan Marsdenin piti esittää elokuvassa nuorta Burt Reynoldsia, mutta syystä tai toisesta kuvattuja kohtauksia ei päätynyt elokuvaan.

Kuviosta tekee mielenkiintoisen se, että Reynoldsin piti myös näytellä elokuvassa George Spahnia, jonka farmille Charles Mansonin ”perhe” majoittui vuonna 1968. Reynolds kuoli viime syksynä ennen kuvausten alkamista, ja hänen tilalleen kiinnitettiin Bruce Dern.

Canoe-sivuston mukaan James Marsdenin kuitenkin kiitetään elokuvan lopputeksteissä, vaikka hänestä ei näytetä vilaustakaan.

Once Upon a Time in Hollywood saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 26.7.  Suomen ensi-ilta on vuorossa 16. elokuuta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. ”James Marsdenin piti näytellä Reynoldsia” ja ”Reynoldsin piti näytellä Spahnia”. ”Reynoldsin menehdyttyö, hänen tilalleen kiinnitettiin Bruce Dern.” Tässä ei kyllä ole mitään tolkkua.

    Eli James Marsdenin piti näytellä Reynoldsia, jonka tilalle otettiin Dern näyttelemään Spahnia. Mitenhän tämä kuvio oikeasti menee.

    1. On hämmentävää jos NUORTA on suodattanut pois: ”Marsdenin piti esittää elokuvassa NUORTA Burt Reynoldsia”

Kommentit suljettu.