HIM esiintyy Jurassic Rockissa – festivaali muuttaa

him

8.-9. elokuuta jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Jurassic Rock -festivaali muuttaa tänä kesänä Mikkelin Visulahdesta Kenkäveron Pappilan kylkeen Kenkäveronniemelle. Uusi festivaalialue on vain kilometrin päässä Mikkelin torista ja 500 metrin päässä Mikkelin Matkakeskukselta. Uudistuneen festivaalin ensimmäiset kiinnitykset ovat kotimaan ylpeys HIM sekä yhdysvaltalainen irkkupunkyhtye Flogging Molly.

– Pitkään tavoiteltu uusi alue, HIM ja Flogging Molly: fiilis on loistava! Festivaalialue sijaitsee Mikkelin keskustan vieressä isoilla viheriöillä Saimaan rannassa, Kenkäveron Pappilan miljöössä  yhtä mahtavaa festivaalialuetta ei ole muualla Suomessa. Muuttoon ei liity mitään draamaa tai riitaa, nyt on aika vaan kehittyä ja uudistaa Jurassic Rockia. Uusi alue tulee sisältämään festivaalialueen, leirintäalueen, festivaalikadun ja Kenkäveron Pappilan VIP-alueen. Muuttoa on neuvoteltu Mikkelin kaupungin kanssa jo 1,5 vuotta, ja nyt pitkäaikainen tavoite on maalissa. Ja mikäs sen parempaa kuin päästä lanseeraamaan alueuudistus HIMin ja Flogging Mollyn kaltaisten suuruuksien kanssa, kommentoi festivaalin promoottori Jukka Holmstedt.

HIM esiintyy Jurassic Rockin perjantain pääesiintyjänä. Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertävä HIM tekee Suomen kesässä vain kaksi keikkaa. Festivaali lupaa julkistaa viikon kuluttua ”uuden ison uutisen”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone