Hiihtoliitto jatkaa perinteisen yhteistyökumppanin kanssa

suomen-hiihtoliitto-logo-colour-1000x0

Atria Suomi Oy:n ja Suomen Hiihtoliiton kaksi vuotta sitten alkanut yhteistyö saa jatkoa. Ensimmäisen periodin huipentumana olivat Lahden MM-kisat talvella 2017. Yhteistyön tavoitteet täyttyivät ja jatkosta on sovittu kahdelle seuraavalle vuodelle.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme Atrian kanssa jatkuu. Suomalaisuus ja hyvän ruoan tärkeys niin urheilussa kuin liikkuvien perheiden arjessa ovat asioita, jotka jaamme kumppaneina. Atria on ollut merkittävä kumppani Hiihtoliitolle viimeisen kahden vuoden ajan ja on esimerkillisellä tavalla myös hyödyntänyt yhteistyötä monella tavalla. Toivomme yhteistyöltä sitä myös jatkossa”, sanoo Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä.

Uuden sopimuksen kulmakivenä on edelleen Suomen maastohiihtomaajoukkue ja sen pääyhteistyökumppanuus. Maastohiihdon Suomen Cupin tapahtumissa ja Lahden maailmancupissa, Salpausselän kisoissa, Atria on myös vahvasti mukana.

Kumppanuuden uutena kohteena on Hiihtoliiton ja Ampumahiihtoliiton Lumilajit Liikuttavat -hankkeen suosittu Lasten Lumipäivät –kiertue.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone