Hevilaulajaa syytetään raukkamaisesta rikoksesta – pahoinpiteli vanhan miehen

dan nelson

The New York Post -lehden mukaan metallilegenda Anthraxin entinen laulaja Dan Nelson on pidätetty 74-vuotiaan miehen pahoinpitelystä. Tapaus sattui New Yorkissa viime kuussa.

Syyttäjän mukaan 43-vuotias muusikko löi useita kertoja nyrkillä kasvoihin hänelle ennestään tuntematona miestä. Väkivallanteko sattui LaGuardia Airport -hotellin aulassa, kun vanhempi mies meni juttelemaan Nelsonin kanssa.

”Hän meni aivan sekaisin ja alkoi lyödä. Hän löi hänet tajuttomaksi”, pahoinpidellyn miehen perheenjäsen kertoi Patch.com -verkkosivulle.

Nelson lauloi Anthraxissa vuosina 2007 – 2009. Hän lauloi vokaaliosuudet Worship Music -albumille, mutta riitaisan eron jälkeen levyn lauluraidat pyyhittiin pois ja levy saatettiin valmiiksi uuden laulajan Joey Belladonnan kanssa.

Nelson haastoi myöhemmin Anthraxin oikeuteen kunnianloukkauksesta ja hänen maineensa tahraamisesta.Tapaukseen löydettiin sovintoratkaisu, jonka yksityiskohdat eivät ole tiedossa.

Anthraxin rumpali Charlie Benante kutsui Blabbermouth.netin haastatteluissa Nelsonia ”kiusaajaksi”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Ei tietenkään missään tapauksessa hyväksyttävää, mutten ihmettele jos tuli jeesustelemaan ja selittämään että häpeä kun olet tuollainen ym vastaavaa..
    Hermot meinannut itselläkin palaa monta kertaa kun ventovieras alkaa risti kaulassa arvostelemaan ja kertomaan mile pitäisi näyttää.
    En toki silti lyö ellei kimppuun käydä.
    Tehokkaasti pilaa kaikkien maineen taas yksi sankari. Kohta on noitavainot

Kommentit suljettu.