Henna Kalinainen parisuhteessa naisen kanssa – näin vastaa Henna

Tositelevisiokuuluisuus Henna Kalinainen kommentoi blogissaan Facebookissaan ja joidenkin lehtien sivuilla nähtyä tietoa – Henna on parisuhteessa naisen kanssa.

Kyseessä oli huumorilla tehty päivitys missä kuitenkin piili pieni totuudenkin siemen. Olemme olleet kiinnostuneita toisistamme, mutta suhde ei ole edennyt parisuhdetasolle. Se päivitys lähinnä oli päähänpisto ja tarkoitus karkoittaa kaikki ei toivotut ihmiset kintereiltä ainakin omalta osaltani”.

Vaikka Henna toteaa Facebook-päivityksen olleen huumoriheitto, taustalla on jotain enemmän.

Olen vuosikausia miettinyt seksuaalisuuttani. Jo teininä sanoin kaikille että olen bi seksuaali. Lapsuudesta en ole uskaltanut edes kellekkään puhua mutta jo tarhaikäisenä rakastuin tarhakaveriin joka oli tyttö ja me mentiin liukumäen alla olevaan koppiin pussailemaan. Tyttöjen kanssa salaa pussailu ja toisen kosketteleminen jatkui sitten myöhemässä kouluiässä silloisen parhaan kaverin kanssa”.

Mä kaipaan suhteessa tosi paljon henkistä yhteyttä. Viime aikoina kaikkien miesten jälkeen ketä on ollut tuntuu, että pystyn ehkä muodostamaan sen paremmin naisen kanssa. Mä tarviin pitkiä keskusteluja, suorapuheisuutta ja muuta kuin putkiaivot että voin hyvin suhteessa”.

Henna toteaa tavanneensa ystävänsä kautta lesbopareja, ”mun unelma olis sellanen poikatyttö”.

Hennan blogikirjoituksen loppupäätelmä; sen oikean löytäminen ei enää katso sukupuolta.

Toisaalta ihan samalla tavalla ne miehetkin kiinnostaa jos sopiva sattuu kohdalle”.

Lue Hennan Metropoli.netin blogikirjoitus kokonaisuudessaan

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone