Helsinki Pride -viikko näkyy myös Dplayssa – ohjelmistossa mm. dokumentti suosikkilaulajan tyttären sukupuolenkorjauksesta

Helsinki Pride -viikkoa vietetään 7. –13. syyskuuta.

Pride näkyy myös Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa, jonne ilmestyy 7.9. alkaen kootusti Priden teemaa mukailevaa erikoisohjelmistoa.

Tulossa on mm. Muutos minuksi, New Girls on the Block, Transsukupuolinen ja raskaana sekä Chaz Bonon tarina.

”Muutos minuksi” seuraa kolme vuoden ajan yhdeksää eri ikäistä, sukupuolenkorjausleikkauksen läpikäyvän päähenkilön sekä heidän läheistensä elämää mullistavan tilanteen äärellä. (Dplay 7.9. alkaen)

”New Girls on the Block” -sarjassa seurataan transsukupuolisen ystäväjoukon elämää Kansas Cityssä. Kukin kuudesta naisesta syntyi miehinä, ja nyt tiivis ja iloinen porukka tukee toisiaan kaikissa elämän käänteissä. (Dplay 8.9. alkaen).

”Transsukupuolinen ja raskaana”: transsukupuolinen Cai syntyi naisena, mutta on nykyään mies ja naimisissa miehenä syntyneen Emilyn kanssa. Vastoin kaikkia odotuksia Cai on tullut raskaaksi. (Dplay 8.9.)

”Chaz Bonon tarina”. Chaz Bono syntyi tyttönä nimeltään Chastity. Kuuluisan ex-muusikkoparin Cher ja Sonny Bonon tytär tunsi jo nuorella iällä elävänsä väärässä kehossa. Dokumentti seuraa Chazin kivuliasta tietä sukupuolenkorjauksen kautta uuteen elämään. (Dplay 10.9.)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Jos Chaz Bonon sukupuoli on korjattu naisesta mieheksi (eli väärästä oikeaksi), eikö otsikon kuuluisi olla ”Helsinki Pride -viikko näkyy myös Dplayssa – ohjelmistossa mm. dokumentti suosikkilaulajan pojan sukupuolenkorjauksesta”? Jos tyttären vaihtaminen poikaan tuntuu liian vaikealta tai asenteelliselta, voi tyttären/pojan sijaan kertoa suosikkilaulajan lapsen sukupuolenkorjauksesta.

Kommentit suljettu.