HBO:n syyskuu tuo mukanaan odotetun uutuussarjan

the deuce 2

Striimauspalvelu HBO Nordicin syyskuu tuo tullessaan ennakkoon kovasti hehkutetun uutuussarjan sekä tukun uusia tuotantokausia. Myös liuta elokuvia ilmestyy ohjelmakirjastoon.

”Syksyn hehkutetuin HBO-uutuus”

The Deuce alkaa 11.9.

The Deuce lukeutuu monien ennakkoarvioiden mukaan vuoden parhaimpiin HBO-uutuuksiin. Kahdeksanosainen draamasarja kuvaa aikuisviihteen laillistamista ja sen nousua New Yorkin Times Squarella 1970-luvun alusta 1980-luvun puoliväliin. Näiden vuosien aikana alasta kehittyi miljardien dollarien liiketoimintaa Yhdysvalloissa. Sarjan pääosissa nähdään James Franco ja Maggie Gyllenhaal. Franco nähdään kaksoisroolissa baaria pyörittävinä kaksosina ja Gyllenhaal itsenäisenä ilotyttönä ja yksinhuoltajaäitinä.

Erikoista: Odotuksia The Deucea kohtaa kasvattaa se, että sarjan luojiin kuuluu legendaarisen The Wire -sarjan taustalla toiminut David Simon.

Voit katsoa HBO Nordicia voi Elisa Viihteen kautta.

”Takuuvarmaa zombeilua”

walking dead

 

 

The Walking Deadin kuudes kausi julkaistaan 15.9.

Suosikkisarjan synkkä kuudes kausi tulee saataville. Rick ja hänen ryhmänsä yrittävät luotsata Alexandrian yhteisöä monien vaarojen yli, kuten massiivisesta laumasta kävelijöitä ja vaarallisten Susien hyökkäyksestä. Sarja perustuu Robert Kirkmanin, Tony Mooren ja Charlie Adlardin sarjakuvaromaaneihin.

Erikoista: The Walking Deadin sisarsarja Fear the Walking Dead pyörii samaan aikaan HBO Nordicilla. Kolmannen kauden toinen puolikas alkaa kahdella jaksolla 11.9.

 

”Omaelämäkerrallinen sarja yh-äidin arjesta”

better things

Better Things -sarjan kolmas kausi alkaa 15.9.

Tosielämään osittain perustuvan FX-kanavan sarjan keskiössä on Pamela Adlonin esittämä kolmen tyttären yksihuoltaja Sam Fox. Hän on b-luokan näyttelijä, joka kamppailee rahahuoliensa ja ikäkriisinsä kanssa. Nyt alkavalla kolmosaudella Sam joutuu keskelle sekä omaa että tyttärensä sekavaa seurustelukuviota. Ja kuten aina, hänellä on valmiina herttaisen terävä ja lämmin kommentti joka tilanteeseen.

Erikoista: 51-vuotias Pamela Adlon käsikirjoittanut 10-osaisen kauden jaksot yhdessä Louis C.K.:n kanssa, ja hän toimii ohjaajana. Sarjassa on paljon omaelämänkerrallisia piirteitä.

hbo nordic logo

Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus -animaatio ensi-illassa 23.9.

Väriä pimenevään syksyyn tuo Beavis & Butthead -sarjan luojan Mike Judgen uusin animaatiosarja, jonka hahmot ovat peräisin country-musiikin maailmasta. Cinemaxin tuottama sarja sisältää kahdeksan jaksoa.

Erikoista: Sarjasta on tihkunut erittäin vähän ennakkotietoa ja kuvia.

 

”Dokumentti vapaaehtoisen lääkäriaseman arjesta”

44994

 

Clinica de Migrantes: Life, Liberty and the Pursuit of Happiness -dokumentti ensi-illassa 26.9.

Vuonna 2016 valmistunut dokumentti esittelee Philadelphiassa toimivaa vapaaehtoisvoimin pyörivää klinikkaa, joka palvelee paperittomia maahanmuuttajia. Monet vapaaehtoiset hoitajat ja lääkärit ovat jättäneet perheensä ja työpaikkansa päästäkseen raskaaseen ja alipalkattuun työhön. Klinkalla käyvät potilaat eivät saa muualta terveydenhuoltoa

Erikoista: Max Pozdorovkin ohjaama dokumentti sisältää harvinaista ja raadollistakin kuvamateriaalia lääkäriaseman arjesta.

 

HBO Nordic lisää valikoimiinsa 1. syyskuuta tukun elokuvia. Tässä lista.

Dear John (Haikein terveisin)
Den Skaldede Frisør (Love Is All You Need)
Divergent – Outolintu
Efter Brylluppet
En Kongelig Affære (Kuningatar ja henkilääkäri)
Hævnen (Kosto)
Hodejegerne (Headhunters)
Jagten (Jahti)
Kon-Tiki
Man on a Ledge (Reunalla)
Max Manus
Memento
Now You See Me (Suuri puhallus)
The Perks of Being a Wallflower (Elämäni seinäruusuna)
Pionér (Pioneer)
Prisoners (Vangitut)
Red
Red 2
Remember Me
Warm Bodies

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone