HBO:n marraskuu vilisee uutuuksia – katso ainakin nämä

Marraskuussa päivät lyhenevät ja ilmat viilenevät, mutta onneksi pimeisiin iltoihin tuovat sykettä sarjat ja elokuvat. Seuraavassa muutama uutuus HBO Nordicin marraskuun ohjelmistosta.

Like_Share_Follow_

Like.Share.Follow. –  HBO-elokuva ensi-illassa 1.11.

Psykologinen kauhuelokuva kertoo nousevan Youtube-tähden (Keiynan Lonsdale) ja hänen pakkomielteisen faninsa välisestä suhteesta. Sinnikäs fani (Ema Hovarth) tekee kaikkensa päästäkseen lähelle idoliaan. Glenn Gersin ohjaama elokuva käsittelee digiajan vaaroja, joihin altistamme itsemme laittaessamme koko elämämme verkkoon.

  • Elokuva sai ensi-iltansa Screamfest-kauhuelokuvafestivaaleilla lokakuussa 2017.

smilf

Smilf – uusi sarja ensi-illassa 

Showtimen uutuussarja on inhorealistinen komedia parikymppisestä yksinhuoltajaäidistä Bridgettestä (Frankie Shaw). Hän haaveilee parisuhteesta sekä hyvästä seksielämästä ja uraputkesta, mutta huomaa niiden saavuttamisen olevan lähes mahdotonta nuorelle yh-äidille. Shaw’n omista kokemuksista ammentava sarja perustuu hänen Sundancen elokuvajuhlilla palkittuun lyhytelokuvaansa.

  • Sarjan luoja ja pääosan esittäjä Shaw oli naimisissa näyttelijä Mark Webberin kanssa. Hän on liitosta syntyneen 9-vuotiaan pojan yksinhuoltaja.

when-we-rise

When We Rise – minisarja julkaistaan 15.11.

Tositapahtumiin perustuva sarja kertoo monimuotoisesta LGBT-edelläkävijäryhmästä ja heidän vuosikymmeniä kestäneistä ponnisteluistaan gay-kansalaisoikeusliikkeen parissa. Sarjan on luonut ja kirjoittanut Oscar-palkittu käsikirjoittaja Dustin Lance Black.

  • Sarja perustuu homojen oikeuksia ajaneen legendaarisen aktivistin Cleve Jonesin, 63, muistelmiin.

runaways

Marvel’s Runawaysensi-illassa 22.11.

Sarjassa kuusi eri taustoista tulevaa teiniä yhdistää voimansa taistellakseen rikollisia vastaan. Tällä kertaa rikolliset ovat heidän omia vanhempiaan, jotka tunnetaan nimellä Lauma. Käsikirjoitus perustuu Brian K. Vaughanin luomaan Runaways-sarjakuvaan.

  • Kolme ensimmäistä jaksoa tulee saataville ensi-iltana ja loput seitsemän kerran viikossa keskiviikkoisin.

vikings 5

Vikings – viides kausi alkaa 30.11.

Menestyssarja Vikingsin viides kausi startataan tuplajaksolla. Uutena hahmona nähdään soturipiispa Heahmund, jota esittää Vaarallinen tehtävä 3 –elokuvasta tuttu Jonathan Rhys Meyers. Ja ei hätää, suomalaisnäyttelijät Peter Franzén (Harald Kaunotukka) ja Jasper Pääkkönen (Halvdan Musta) ovat mukana myös vitoskaudella.

  • Vikings oli tämän vuoden alussa HBO Nordicin katsotuin sarja Suomessa.

Voit katsoa HBO Nordicia myös Elisa Viihteen kautta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone