HBO:n kesässä tapahtuu – tässä parhaat katseluvinkit

item got 17

Jos telkkarista ei tule kesällä mieluista katsottavaa, kannattaa vaihtaa HBO Nordicille, jonka ohjelmistosta löytyy kesällä odotettuja uusia tuotantokausia ja ensi-iltoja. Tässä keskikesän katseluvinkit.

Game of Thrones –  seitsemäs kausi alkaa maanantaina 17. heinäkuuta.

Heinäkuussa koittaa koko tv-kesän odotetuin hetki, kun Game of Thronesin seitsemäs tuotantokausi tulee katsottavaksi HBO Nordicille. Kausi on poikkeuksellisesti vain seitsemän jakson mittainen, kun aiemmat kaudet ovat normaalisti olleet 10-jaksoisia. Sarjan juonikuvioista on levinnyt vain niukasti ennakkotietoa, mutta ennakomaistiaisten perusteella tulevissa jaksoissa liikutaan talvisissa maisemissa. Huippusuosittu sarja on kaartamassa kovaa vauhtia loppusuoralle, sillä Game of Thrones tulee päättymään seuraavaan, kahdeksanteen kauteen. Katso traileri (YouTube)

 

Snowfall

Snowfall – uusi draamasarja alkaa torstaina 6. heinäkuuta

FX-kanavan uutuussarja Snowfall sijoittuu 80-luvulle ja kertoo crack-kokaiinin saapumisesta Los Angelesin rähjäisille kaduille. Hetkessä mikään ei ole entisellään, kun vahva huumausaine saapuu markkinoille. Sarjassa seurataan murroksen keskellä asuvia kansalaisia, kuten valtaa havittelevan huumediilerin Franklin Saintin (Damson Idris) sekä rikollisperheen väkivaltaisen valtataistelun keskelle joutuvan meksikolaispainija Gustavo ”El Oso” Zapatan (Sergio Peris-Mencheta) elämää. Sarjan ovat luoneet Boyz n the Hood – kulman kundit -elokuvasta Oscar-ehdokkaanakin ollut John Singleton, Eric Amadio ja showrunnerina toimiva Dave Andron. Sarjan ensimmäinen kausi käsittää kymmenen tunnin mittaista jaksoa.

Katso traileri tästä (YouTube)

killjoys

Killjoys – kolmas kausi starttaa 1. heinäkuuta.

Vuonna 2015 startannut kanadalainen scifi-sarja on edennyt jo kolmanteen kauteen. Killjoys-sarjassa seurataan kolmea planeettojen välissä sukkuloivaa palkkionmetsästäjää, jotka yrittävät selvitellä planeettojen välistä luokkasotaa puolueettomasti. Sarjan naispääosaa esittää Hannah John-Kamen, joka on tehnyt pienen sivuroolin myös Game of Thronesissa.

 

garden of bronze

The Garden of Bronze – uutuussarjan avausjakso julkaistiin 26.9.

HBO:n latinalaisamerikkalaiseen tuotantoon lukeutuva The Garden of Bronze perustuu Gustavo Malajovichin romaaniin. Buenos Airesiin sijoittuvassa sarjassa Fabiánin ja Lilan elämä saa traagisen käänteen, kun heidän 4-vuotias tyttärensä katoaa jäljettömiin. Silminäkijöitä ja johtolankoja ei ole, joten etsintäoperaatio alkaa käytännössä tyhjästä. Epätoivoiselta tuntuva ja vuosia kestänyt etsintä päättyy lopulta hätkähdyttällä tavalla.

 

twin peaks

Twin Peaks – uusi 18-osainen kausi on alkanut

Vanha kunnon Twin Peaks ei juuri esittelyjä kaipaa. 90-luvun klassikkosarjan uusi 18-osainen kausi lanseerattiin toukokuun lopulla HBO Nordicilla. Myös vanhat Twin Peaks -jaksot löytyvät ohjelmakirjastosta. Sarjan menneisyyteen ja nykyisyyteen voi perehtyä tarkemmin täällä.

Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale – kaikki jaksot katsottavissa HBO Nordicilla

Twin Peaksin ohella ei pidä unohtaa HBO Nordicilla keväällä ensi-iltansa saanutta The Handmaid’s Talea, joka on ollut yksi tämän vuoden puhutuimmista ja kehutuimmista sarjoista myös Suomessa. Hulun alkuperäissarja oli HBO Nordinilla alkukesän toiseksi katsotuin heti Twin Peaksin jälkeen. Margaret Atwoodin klassikkoromaaniin (suom. Orjattaresi) perustuva The Handmaid’s Tale on dystooppinen kertomus Gileadin teokraattisesta yhteiskunnasta, joka aiemmin tunnettiin Yhdysvaltoina.

 

Wataha

Wataha – 1. kausi katsottavissa 16.7. alkaen

HBO Europen tuottama Wataha (Raja jota ei ylitetä) sijoittuu Puolan ja Ukrainan rajalle, Bieszczadyn vuorille, johon päättyy myös Euroopan unioni. Syrjäisen rajanylityspisteen läpi pyrkii myös epätoivoisia pakolaisia, joten seutu houkuttelee puoleensa ihmissalakuljettajia. Realistisesta sarjasta käy selville, että rajavartijan työ on raskasta ja dramaattista.

 

HBO Nordicia voi katsoa Elisa Viihteen digiboksilla tai Android- ja iOS-sovelluksella.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone