HBO:n katseluvinkit elokuulle – rikosdraamaa, mielenkiintoinen dokkari ja uusia leffoja

ray donovan item

HBO Nordicin ohjelmistosta löytyy myös elokuussa mielenkiintoista katsottavaa. Tässä muutama poiminta ohjelmakirjastosta.

Ray Donovan – viides kausi alkaa maanantaina 7.8.

Showtimen palkittu rikosdraamasarja jatkuu 5. kauden jaksoin 7.8. alkaen HBO Nordicilla. Vuonna 2013 alkaneen sarjan pääosassa nähdään Liev Schreiber ja kauden vierailevana tähtenä esiintyy Susan Sarandon.  Ray Donovanin työtä on saada julkkisten, urheilijoiden ja isokenkäisten ongelmat katoamaan. Valitettavasti hän ei pysty samaan omassa elämässään. Rooli kivikasvoisena Ray Donovanina toi Emmy-ehdokkuuden ja teki Schreiberista tähden heittämällä.

 

HBO-dokumentti Brillo Box (3¢ Off) – tiistaina 8.8.

Lisanne Skylerin dokumentti kertoo poptaiteen ikonin Andy Warholin suunnittelemasta Brillo Box -laatikosta, jonka Skylerin vanhemmat ostivat nuorelta suunnittelijalta 1000 dollarilla vuonna 1969. Vuosikymmenten saatossa sama laatikko nousi arvoon arvaamattomaan. Se myytiin vuonna 2010 huutokaupassa 3 miljoonalla dolllarilla taidekeräilijälle. Kiitelty dokumentti seuraa Brillo Boxin matkaa perheen olohuoneesta huutokauppaan ja maalaa samalla ajankuvan.

 

difficult people

Difficult People – kolmas kausi alkaa 9.8.

Laajan fanikunnan keränneen komediasarjan Difficult People pääosissa nähdään Billy Eichner ja Julie Klausner. He esittävät New Yorkissa asuvia ja eteenpäin rimpuilevia koomikoita. Odotukset työtä ja parisuhdetta kohtaan ovat liian korkealla. Amy Poehlerin tuottama komediasarja on jäänyt Suomessa pienelle huomiolle – ihan turhaan.

game of thrones 7 kausi

Game of Thrones – uusi jakso maanantaisin.

Tämä sarja ei enää esittelyjä kaipaa. Game of Thrones palasi ryminällä, kun sarjan seitsemännen kauden avausjakso keräsi ennätysyleisön, yli 10 miljoonaa katsojaa. Kaikkiaan katsojia oli suoratoistot mukaan laskettuna 16.1 miljoonaa. Tänään HBO Nordicilla julkaistiin seitsemännen kauden 3. jakso.

Seuraavat elokuvat lisätään HBO Nordicin ohjelmakirjastoon 1.8.
Fargo
A Fistful of Dollars (Kourallinen dollareita)
Rain Man (Sademies)
The Hunger Games (Nälkäpeli)
The Hunger Games: Catching Fire (Nälkäpeli – Vihan liekit)
The Thomas Crown Affair (Seikkailija Thomas Crown)
Twilight (Twilight – Houkutus)
Twilight – New Moon (Twilight – Uusikuu)
Twilight – Eclipse (Twilight – Epäilys)
Twilight Saga – Breaking Dawn, parts 1 & 2 (Twilight – Aamunkoi, osat 1 & 2)

HBO Nordicia voi katsoa myös Elisa Viihteen kautta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone