HBO:n hittisarja saa yllättäen jatkoa – ”Menestys muutti suunnitelmia”

big-little-lies

HBO:n alkuperäissarja Big Little Lies saa jatkoa lähitulevaisuudessa, TV Line -sivusto kertoo. Kuvausten on määrä käynnistyä keväällä 2018, kun sarjan näyttelijät vapautuvat muista tehtävistään.

HBO ei ole toistaiseksi vahvistanut TV Linen uutista.

Big Little Lies sai hienon vastaanoton.  7-osainen minisarja lanseerattiin viime helmikuussa. Toukokuussa se oli HBO Nordicin katsotuin sarja Suomessa.

Alkuperäisenä suunnitelmana oli tehdä vain yksi kausi, mutta sarjan menestys ”pakotti” tuotantoyhtiön kuvaamaan uusia jaksoja.

Komediallinen draamasarja kertoo tarinan kolmesta koululaisen äidistä, joiden päällisin puolin täydellinen elämä alkaa musertua murhan seurauksena.

Sarja perustuu Liane Moriartyn samannimiseen bestselleriin. Ensimmäinen kausi kattoi koko kirjan tarinan, mutta Moriarty on lupautunut kirjoittamaan jatkoa tarinalle.

Ensimmäisellä kaudella sarjassa näyttelivät Oscar-voittajat Reese Witherspoon ja Nicole Kidman sekä Tarzanin legendasta tuttu Alexander Skarsgård. TV Linen mukaan avauskauden tähtikaarti on lupautunut mukaan toiselle kaudelle.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone