HBO:n heinäkuun katseluvinkit – koskettava dokumentti ja odotettu minisarja ensi-illassa

HBO Nordicin ohjelmistosta löytyy myös heinäkuussa odotettuja uusia tuotantokausia ja ensi-iltoja. Mesta.net kokosi yhteen heinäkuun katseluvinkit.

POWER  – 5. kausi ensi-illassa 2.7. alkaen

Raptähti 50 Centin eli Curtis Jacksonin tuottamassa draamasarjassa sukelletaan Manhattanin rikkaiden ja kuuluisien alamaailmaan. Sarjan päähenkilönä on varakas yökerhon omistaja, joka hoitaa muiden bisnesten ohessa korkean tason huumekauppaa eliittiasiakkailleen.

Erikoista: Sarjassa Angelaa näyttelevä Lela Loren (pääkuvassa) on käynyt Suomessa isänsä edesmenneen ystävänsä luona. Hän kertoi Iltasanomille selvällä suomen kielellä ”rakastavansa karjalanpiirakoita ja lakkaa.”

sharp objects

SHARP OBJECTS  – HBO-minisarja ensi-illassa 9.7. alkaen

Sarjassa Camille Preaker (Amy Adams) palaa kotikyläänsä tehdäkseen jutun kahden teini-ikäisen tytön murhasta. Tutkimuksen edetessä Camille huomaa samaistuvansa nuoriin uhreihin liiaksikin. Sharp Objectsia on kuvattu Pohjois-Kaliforniassa, Los Angelesissa ja Atlantan ympäristössä.

Sarja perustuu Gillian Flynninsamannimisen menestyskirjaan.

”Sharp Objects on esikoisromaani. Kirjoitin sitä öisin, viikonloppuisin ja lomillani. Minusta tuntui, että minun oli herätettävä tämä tyttö eloon. Kirja on minulle erityinen. En tosissani uskonut, että sitä julkaistaisiin”, taustoittaa kirjailija Gillian Flynn teoksen syntyä.

robin williams hbo

ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND – HBO-dokumentti ensi-illassa 17.7.

Dokumenttielokuvassa perehdytään edesmenneen näyttelijän Robin Williamsin poikkeukselliseen elämään ja uraan. Dokumentissa esitetään Williamsin haastatteluista ennennäkemättömiä otteita,  kotivideoita ja pätkiä hänen lavaesiintymisistään. Ohjelmassa kuullaan myös kollegoita, kuten Whoopi Goldberg, David Letterman ja Steve Martin.

Maailman lahjaikkaimiin koomikoihin lukeutunut Williams kuoli oman käden kautta vuonna 2014.

Katso traileri:

 

snowfall

 

SNOWFALL 2. kausi ensi-illassa 20.7. alkaen

Viime vuonna startannut Snowfall sijoittuu 80-luvulle ja kertoo crack-kokaiinin saapumisesta Los Angelesin rähjäisille kaduille. Toisella kaudella siirrytään vuoteen 1984, jossa sarjan hahmojen tiet ja elämät kohtaavat Los Angelesin sokkeloissa heidän pyrkiessään kohti äärimmäisiä rikkauksia, ylivoimaa ja vaikutusvaltaa.

Muuta: Sarjassa liikutaan ohjaaja John Singletonin teinivuosien maisemissa. Vuonna 1991 hän ohjasi ja käsikirjoitti esikoiselokuvansa Boyz n the Hood – kulman kundit. Hän sai leffasta kaksi Oscar-ehdokkuutta

killjoys

KILLJOYS – 4. kausi tulee saataville 21.7.

Vuonna 2015 startannut kanadalainen scifi-sarja on edennyt jo neljänteen kauteen. Killjoys-sarjassa seurataan kolmea planeettojen välissä sukkuloivaa palkkionmetsästäjää, jotka yrittävät selvitellä planeettojen välistä luokkasotaa puolueettomasti. Sarjan naispääosaa esittää Hannah John-Kamen, joka on tehnyt pienen sivuroolin myös Game of Thronesissa.

Muuta: Syyskuussa 2017 Syfy ilmoitti tilanneensa sarjasta myös viidennen kauden, ja kertoi sen jäävän sarjan viimeiseksi.

SR. ÁVILA

SR. ÁVILA  – 4. kausi julkaistaan 30.7.

HBO Latinon alkuperäissarja kertoo kaksoiselämää elävä perheenisästä, joka on läheisilleen pelkkä vakuutusmyyjä, mutta salassa muilta hän työskentelee palkkamurhaajana.

Meksikolainen draamasarja on saanut kansainvälistä tunnustusta voittamalla muun muassa Emmyn parhaana ei-englanninkielisenä prime time -ohjelmana. Nyt alkavan neljännen ja samalla viimeisen kauden on ohjannut Fernando Rovzar.

krista kosonen 1
Mesta.net tapasi Krista Kososen Bullets-sarjan kuvauksissa Helsingissä. HBO:n uudessa scifi-sarjassa hän esittää viikinkiajalta ilmestynyttä Alfhildr Enginnsdottiria.

Tulossa mielenkiintoinen HBO-uutuus!

HBO tiedotti kesäkuun lopulla, että näyttelijä Krista Kosonen tähdittää HBO Nordicin uutta sci-fi-sarjaa. Lähitulevaisuuteen sijoittuvan Beforeigners -sarjan ohjaa norjalainen Jens Lien, jonka ensikoiselokuva Jonny Vang palkittiin Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2003.

Sarjan kuvaukset eivät ole alkaneet vielä. Beforeigners tulee ensi-iltaan yksinoikeudella HBO Nordicilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Krista Kosonen tähdittää myös syksyllä Elisa Viihteessä ensi-iltansa saavaa Bullets-alkuperäissarja. Kansainvälisen rikossarjan muissa rooleissa nähdään Tommi Korpela sekä Game of Thronesista tuttu Sibel Kekilli. (Lue Sibelin haastattelu)

HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone