Hassisen Koneen comeback-keikat toteutuvat myöhemmin

hassisen kones 2
Suomirockin legendan Hassisen Koneen paluukeikat siirtyvät vallitsevan koronapandemian vuoksi kesälle 2021.
Yhtye tiedottaa, että se esiintyy Joensuun Kerubissa viiden keikan voimin tiistaista lauantaihin 22.-26. kesäkuuta 2021.
Kesän ainoa festivaaliesiintyminen toteutuu Seinäjoella 1.-3. heinäkuuta 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla myöhemmin ilmoitettavana päivänä. Hassisen Koneen odotettujen paluukeikkojen huipennus koetaan Tampereen Ratinan stadionilla toteutuvassa konsertissa lauantaina 7. elokuuta 2021, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.
Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan kullekin keikalle. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 8. elokuuta 2020 mennessä ostopaikkaan.
Provinssin lippupalautusten viimeinen palautuspäivä on 25. kesäkuuta. Jo ennakkoon loppuunmyytyjen Kerubin ja Ratinan keikkojen mahdollisista myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin.
Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesällä 2021”, lupaa yhtye.

Hassisen Koneen alkuperäiskokoonpanossa soittavat Ismo Alanko (kitara ja laulu), Reijo Heiskanen (soolokitara), Jussi Kinnunen (basso) ja Harri Kinnunen (rummut).

Vuonna 1982  kokoonpanoon liittyivät neljä uutta jäsentä Eero Pekkosen (koskettimet), Antti Seppon (saksofoni), Hannu Porkan (lyömäsoittimet) sekä kitaristi Reijo Heiskasen tilalle tulleen Jukka Orman myötä. Samana vuonna julkaistu studioalbumi ”Harsoinen teräs” jäi yhtyeen viimeiseksi studioalbumiksi.

Lopettamispäätöksensä jälkeen Hassisen Kone on esiintynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan ainoastaan vuonna 2000, jolloin yhtye keräsi antaumuksellisen yleisömeren Joensuun Laululavalle juhlistamaan tuolloin 20-vuotiasta taivaltaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone