Noitia jahtaavat Hannu ja Kerttu jäävät ilman Tommy Wirkkolan ohjaavaa silmää

Norjalainen Tommy Wirkkola ohjasi viime vuonna teattereissa pyörineen Hannu ja Kerttu: Noitajahti (Hansel & Gretel: Witch hunters) -leffan ja miehen oli tarkoitus jatkaa ohjaajana myös jatko-osan suhteen. Norjalaisohjaaja ehti jo työstää valmiiksi käsikirjoituksen mutta tuoreen tiedon mukaan Wirkkola ei jatka Hannu ja Kerttu -projektin ohjausvastuussa.

Fangorian mukaan Wirkkolalla on mielessään muita projekteja – ehkä jotain erilaista kuin Hannu & Kerttu tai Ded Snow -leffat.

I’ve just decided to not direct ’Hansel & Gretel 2. I have been lately attached to a few more things. It’s just a matter of time and priorities. I did ’Dead Snow 1,’ then ’Hansel & Gretel 1,’ and then ’Dead Snow 2’. I want to do something a little bit different now and not just do sequels. I did write the script and I hope to be involved in it. But yeah, I won’t be directing it.”

Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan pääosissa nähtiin Jeremy Renner, Gemma Arterton ja Famke Jansen. Myös Pihla Viitalalla oli elokuvassa merkittävä sivurooli.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone