Hae mukaan Diilin uudelle kaudelle – nyt etsitään Suomen suosituimman radioäänen yritysryppäälle kehitysjohtajaa

Diili-ohjelma tekee paluun Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna. 

Ohjelman uudella kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa

Tarjolla on unelmien työ Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana sekä todellinen näköalapaikka start up -maailmaan. 

”Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista”, Linnonmaa arvioi.

Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.
 
”Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja.”

Diilin avoin kilpailijahaku on nyt auki osoitteessa nelonen.fi/osallistu. Ohjelman kuvaukset alkavat jo tämän syksyn aikana.
 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone