Gladiaattorit-Turbo Aki Manninen vakavana somessa: ”minä terve nuorimies luulin olevani teräsmies”

Gladiaattorit_logo_m_0_0

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Aki ”Turbo” Manninen kertoo somessa vakavasta aiheesta – lapsettomuudesta.

Aki on yhdessä vaimonsa Ritan kanssa yrittänyt saada lasta ”perinteisellä” menetelmällä. Ei ole onnistunut. Nyt edessä on seuraava askel, lapsettomuushoidot.

Instagramissa Aki kertaa pitkän postauksen voimin tuntojaan lapsettomuusklinikalla vierailun jäljiltä.

Olen ollut tämän asian edessä hämilläni, surullinen, vihainen ja täynnä kysymyksiä. Minä terve “nuorimies” luulin olevani #teräsmies” .

Ritan postauksesta selviää, että lapsettomuushoitojen jälkeen pari suuntaa pidemmäksi aikaa Alanyaan.

View this post on Instagram

YSTÄVÄT JA TALONVÄKI Kaikkien meidän ihmisten elämässä on asioita, minkä kanssa painimme oman päämme sisällä. Olemme sitten Ministereitä taikka Kanistereita. Viime aikoina olen paininut ison asian edessä. Tänään ollessamme ❤️ @ritaniemi vaimoni kanssa lapsettomuusklinikalla👼, jouduin kysymään itseltäni ‼️MIKSI‼️minä olen täällä. Meillä on rakkautta ❤️vaikka muille jakaa, jota jaammekin avoimin sydämin vaimoni kanssa. ⚓️Meillä on kaikki hyvin. Meillä on tuote jota jokainen ihminen tarvitsee 💎ja josta me saamme elantomme. Emme perusta maalliseen rikkauteen, 💵💰vaan rikkauteen joka asuu meissä jokaisessa ihmisessä. 👪Olen ollut tämän asian edessä hämilläni, surullinen😪, vihainen 😡ja täynnä kysymyksiä.💪Minä terve “nuorimies”😂 luulin olevani #teräsmies . En ollut 🤭ja se on tullut esille monessa asiassa. Tämän asian edessä kalpenee #ilmastonmuutos⛰ #valtio🤠 #tellus👽 jossa asumme ja elämme. Uskon ja luotan tulevaisuuteen, että kaikella on tarkoitus.#joh316 🙏 Miksi maailmassa hyvyys ei ole tasapainossa pahuuden #666 kanssa🆘 Olen ymmärtävä ja valmis suojelemaan Luojan luomaa, kaunista ihmiselämän alkua⚔️henkeen ja 🗡vereen. Rakastamaan lähimmäistä kuin itseäni. Egoni on murtunut viimeisiä rippeitä myöden, raiskaten kaiken sen ylimielisen tuskan, minkä kultaan punottu kaunis panssariketju on vienyt mennessään. ⚱️Lohtua pienen ihmisen ja “miehen” elämään tuo loistava usko, toivo ja rakkaus tulevaisuudesta, mikä johdattaa minut sen elämän äärelle, missä olen pelkkä sielu rakastetussa miehen roolissa. Uskon tarinaan ja sen kerronnalla olevan iso merkitys minun elämääni. Huonossa💼 repussa voi olla hyvät eväät. VAARI👑 joka oli hieno mies🎩 sanoi minulle ennen kuolemaa, "kyl sun nyt yx poika tarttis saada, joka jatkais tätä meidän kädentaidon sukua ja sä poika oot hieno mies, jolla repussa on hyvät eväät" Vaari oli rakastava, opettava ja sielultaan Rikasmies, joka antoi minulle osansa.👞 Vaimo🛠jos tämä on meille tarkoitettu, niin tulee tapahtumaan.⚖️ olet kaikki mitä minulla on💯❤️ Ystävät kaikkea hyvää teille👈 olette arvokkaita ja hyviä tyyppejä jokainen💥☀️💪🆘🙏

A post shared by Aki Manninen 🇫🇮 (@akiturbomanninen) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone