Game of Thrones -tähdet haluaisivat sarjan rekvisiittaa muistoksi – tuotantoyhtiöltä tiukka ukaasi

game of thrones 7 kausi
RadarOnline-sivuston mukaan muutamat Game of Thronesin näyttelijät ovat ajautuneet erimielisyyksiin sarjan tuotantoportaan kanssa. Kiista koskee sarjassa käytettyjä pukuja, koruja ja muuta rekvisiittaa, joita näyttelijät haluaisivat muistoksi. Tuotantoyhtiö on asettanut kuitenkin tiukan kiellon: mitään sarjassa nähtyä ei anneta näyttelijöille,
Sivuston mukaan ainakin Emilia Clarke ja Maisie Williams olisivat halunneet vuosien ajan käyttämiään vaatteita muistoksi, mutta pyyntöihin on vastattu kieltävästi.
”Tuotantoyhtiön asettama kielto koskee koko näyttelijäkaartia. Muutamat näyttelijät ovat todella loukkaantuneet kiellosta. He kokevat ansainneensa edes pienen muiston sarjasta, jolle he antoivat kaikkensa ja joka tuotti tuotantoyhtiölle valtavasti rahaa”, sarjan tekijöihin lukeutuva henkilö kertoo RadarOnlinelle.
Kiellosta huolimatta muutama Game of Thrones -.tähti ”syönyt kuormasta”. Jaime Lannisteria esittävä  Nikolaj Coster-Waldau kertoo vieneensä sarjan rekvisiittaan kuuluneen ”kultaisen oven”. Hän aikoo ripustaan sen kotinsa seinälle.
HBO:n sarjasuosikin viimeinen kausi alkaa ensi vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla. Varsinainen julkaisupäivä selviää myöhemmin.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone