Forbes listasi ylipalkatuimmat näyttelijät – Johnny Deppille kyseenalainen kunnia toistamiseen

Forbes on jälleen listannut Hollywoodin ylipalkatuimmat näyttelijät.

Forbes on vertaillut näyttelijöille maksettuja palkkoja leffojen tuottamiin dollareihin. Johnny Depp on listakärjessä, kuten myös viime vuonna. Deppin hittielokuvista on aikaa. Mortdecai ja Transcendence ovat olleet suuria pettymyksiä. Liisa ihmemaassa jatko keräsi sentään yli sata miljoonaa voittoa mutta odotuksiin nähden summa oli pettymys.

Deppin kovat palkkapyynnöt ja menestyselokuvien puute tarkoittaa sitä, että jokaista näyttelijälle maksettua dollaria kohden kassaan kilahti vain 2,80 dollaria.

Will Smith on ylipalkattujen listan hopeapaikalla. Concussion sai kasaan vaivoin elokuvaan budjetin eli 35 miljoonaa. Focus pärjäsi paremmin mutta ei millään mittarilla hyvin. Smithiin sijoitettu dollari tuotti 5 dollaria.

Listan kolmantena on Channing Tatum, joka toi rahoille tuottoa kuusinkertaisesti. Will Ferrellin jälkeen listalla tulee George Clooney – Clooneyn palkkaan panostettu dollari toi kassaan 6.7 dollaria.

Edes Leonardo DiCaprio ei ole ”varma nakki”. DiCaprioon sijoitettu dollari toi rahaa kassaan 9,90 dollaria. The Revenant ja Wolf of Wall Street ovat olleet menestyksiä ja DiCaprio on saanut leffoista myös Oscar-ehdokkuuden.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone