Finnkino teki merkittävän virvoitusjuomadiilin

Finnkino ja Sinebrychoff ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Sinebrychoff toimittaa valmistamiaan virvoitusjuomia, kevytjuomia ja vesiä Finnkinon 15 teatteriin ympäri Suomen. Sopimuksen myötä Finnkino, Sinebrychoff ja Suomen Coca-Cola yhdistävät voimansa elokuvakäynnin kokonaiselämyksen kehittämiseksi.

Ensi vaiheessa teattereiden myymäläilme uudistuu, juomatarjontaa kehitetään ja digitaalisuutta hyödynnetään niin myyntipisteissä kuin markkinoinnissa. Jatkossa yhteistyön puitteissa rakennetaan yhteisiä bränditoimenpiteitä ja oheispalveluja, jotka lisäävät elokuvateatterissa käynnin elämyksellisyyttä.

Finnkino kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan elokuvateatteriketjuun Nordic Cinema Groupiin, joka muissa Pohjoismaissa on jo pitkään tehnyt yhteistyötä paikallisten Coca-Cola-yhtiöiden kanssa.

”Suomen Coca-Cola tuo kumppanuuteen kansainvälistä kokemusta ja ideoita elämysliiketoiminnan kehittämiseksi. Sinebrychoff puolestaan tuo kaupallista osaamista ja uusinta juoma-alan teknologiaa.”, kertoo toimitusjohtaja Veronica Lindholm Finnkinosta.

Coca-Colalla on yli 100 vuoden kokemus yhteistyöstä niin teattereiden kuin elokuvamaailman kanssa ja yhtiö on osaltaan ollut rakentamassa elokuvakulttuuria; Coca-Cola teki elokuvamarkkinointia jo vuonna 1914, aloitti elokuvatähtiyhteistyön Charlie Chaplinin kanssa jo vuonna 1927 ja toi elokuvateattereihin ensimmäiset virkistyspisteet 40-luvulla.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone