F-Musiikin esitystekniikkapalvelut paisuu Live Nation Finland -diilin johdosta

Soitin- ja musiikkitekniikkajätti F-Musiikki, sekä Suomen suurin elävän viihteen tuottaja Live Nation ovat tänään sopineet kaupasta jossa Live Nation Finlandin esitystekniikkapalveluihin keskittyvä liiketoimintayksikkö Gets siirtyy F-Musiikin omistukseen.

Tapahtumien ja tilojen esitysteknisten ratkaisujen suunnitteluun sekä laitteistojen myyntiin ja asennuksiin keskittyvä liiketoiminta siirtyy F-Musiikille 1.7. alkaen.

Asiakkaille tutut asiantuntijat ja myyjät siirtyvät  F-Musiikin palvelukseen. Kaupan myötä F-Musiikille siirtyvät myös Live Nation Finlandin hallussa olevat laite-edustukset.

F-Musiikki pystyy nyt tarjoamaan myös kokonaisvaltaiset ratkaisut vaativiin valo- ja ääniteknisiin toteutuksiin. Meillä on nyt Suomen kattavin tuote- ja palveluvalikoima vaikkapa konserttisalin tarpeisiin”, toteaa F-Musiikin toimitusjohtaja Janne Kainulainen

Esitystekniikkapalvelut ovat olleet kannattava ja kasvava liiketoimintayksikkö, mutta keskitymme jatkossa ydintekemiseemme eli tapahtumien tuottamiseen ja niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin artistien välittämiseen”,  kertoo Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Nina Castren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone