Ex-vaimolta kovia väitteitä Marvel-leffojen tähdestä – itsemurhaa hautova addikti

The Hurt Locker
Tiheätunnelmainen kuuden Oscarin toimintadraama seuraa Yhdysvaltain maavoimien pomminraivaajaryhmän toimia Irakin sodan aikana. William James saapuu tukikohtaan täyttämään äskettäin työkomennuksella menehtyneen ylikersantin saappaat. Jamesin hankala luonne ja erikoiset työskentelytavat aiheuttavat kuitenkin joukon sisällä voimakkaita jännitteitä. Ryhmä riskeeraa henkensä toinen toistaan vaarallisimmissa tilanteissa ja näkee sodan kauhut. Mutta mitä tapahtuu sotilaalle, kun komennus on ohi? Ohjaaja: Kathryn Bigelow, USA 2008 (131"). Pääosissa: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty.

Näyttelijä Jeremy Rennerin, 48, ex-vaimo Sonni Pacheco pyrkii todistelemaan oikeudessa, ettei hänen exänsä ole sovelias parin tyttären Avan huoltajaksi.

Rennerillä on ex-vaimon mukaan ongelmia nautintoaineiden kanssa ja lisäksi miehellä on ollut itsemurha-aikeita. Renner oli kuulemma huumepäissään asetellyt pistoolin piippua suuhunsa.

Lisäksi Renner oli kertonut ystävälleen haluavansa ”päästä eroon” vaimostaan.

Pari ehti olla naimisissa vain vuoden.

Kaksikon tytär Ava on tähän asti ollut yhteishuoltajuudessa mutta nyt Pacheco hakee itselleen täyttä huoltajuutta. Renneristä ei kuulemma ole enää isäksi ja miehen koti ei ole sovelias lapselle. Ex-vaimo vihjaa Rennerin makuuhuoneen oven olevan vilkkaassa käytössä – eri naisten toimesta.

(TMZ.com, Daily Mail)

 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone