Ex-taitoluistelija Nancy Kerrigan ei aio katsoa elokuvaa, jossa kerrotaan hänen pahoinpitelystä

i tonya

Entinen taitoluistelutähti Nancy Kerrigan, ei aio katsoa I, Tonya -elokuvaa, joka sijoittuu vuoteen 1994 ja kertoo hänen kilpakumppanistaan Tony Hardingista sekä häneen kohdistuneesta pahoinpitelystä.

Elokuva saa ensi-iltansa viime syksynä Toronton elokuvajuhlilla. Suomen ensi-ilta on 8. maaliskuuta 2018.

USA:n mestaruuskisoihin valmistautumassa ollut Kerrigan oli poistumassa jääharjoituksista, kun tuntematon mies löi häntä metallisella pampulla. Hän loukkaantui ja mestaruuden voitti hänen pahin kilpakumppaninsa Tonya Harding. Molemmat valittiin samana vuonna käytyihin Norjan Lillehammerin olympiakisoihin.

Pahoinpitely todettiin Hardingin entisen aviomiehen ja hänen henkivartijansa tilaamaksi. Myös Hardingin todettiin tienneen suunnitelmasta ennakkoon, mutta hän ei raportoinut siitä.

”Minulla ei ole mitään sanottavaa koko elokuvasta”, Nancy kertoo Boston Globelle.

”En ole nähnyt sitä enkä mitään muitakaan elokuvia. Olen ollut kiireinen… Tässä vaiheessa on paljon helpompaa vain olla . Oikeastaan koko asia ei enää merkitse mitään elämässäni. Ja kuten tiedättä, olin uhri. Se on roolini myös koko elokuvassa. Se tuntuu hullulta ja surkuhupaisalta”, hän jatkaa.

I, Tonyan pääosassa on Margot Robbie (kuvassa) (The Wolf of Wall Street), ja muissa rooleissa nähdään mm. Sebastian Stan ja Allison Janney.

edit: korjattu otsikkoa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone