Ex-laulaja haastoi Iron Maidenin oikeuteen – bändiltä tyly vastaus: ”Hän ei muistanut edes biisien sanoja””

Steve Harris Iron Maiden

Entinen Iron Maiden -laulaja Dennis Willcock on haastanut yhtyeen oikeuteen syyttäen heitä sanoitustensa varastamisesta varhaisiin klassikkokappaleisiin. Hän vaatii oikeudessa noin 2 miljoonan euron korvauksia.

Vuosina 1976 – 1977 bändissä laulanut Willcock väittää kirjoittaneensa sanat kappaleisiin ”Prowler”, ”Charlotte The Harlot”, ”Phantom Of The Opera”, ”Iron Maiden” ja ”Prodigal Son”. Kyseiset raidat sisältyivät Iron Maidenin kahdelle ensimmäiselle albumille.

Willcock ei laulanut vuosina 1980 ja 1981 ilmestyneillä albumeilla Iron Maiden ja Killers – solistina toimi Paul Di’Anno.

Iron Maiden on vastannut syytöksiin toteamalla, että kyseiset sanoitukset teki Steve Harris (kuvassa), ei Willock. Bändi tosin myöntää, että Willcock muutti kolme sanaa Prowleriin ja kaksi sanaa Charlotte The Harlot -kappaleeseen.

”Hän oli Iron Maidenin jäsen, joka tunnetaan sanojen unohtelijana tai siitä, että hän lauloi vääriä sanoituksia. Hän joutui usein lunttaamaan sanoitukset paperilta keikoilla. Näin ollen ei ole kovin uskottavaa, että Willock voi nyt muistaa sanoituksia, joita hän kirjoitti 40 vuotta sitten”, Iron Maidenin vastineessa todetaan.

Willcock erosi Iron Maidenista keväällä 1977. Hän oli yhtyeen toinen laulaja.

Asiasta kertoo Blabbermouth.net.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ei juma mikä äijä tämä Willcock.Vaikuttaa yhtä älykkäältä kuin suvakit.

Kommentit suljettu.