Ex-lapsitähden ruumis virui kuukausia kotona – mysteerinen kuolema sai yllättävän käänteen

dennis day

Yhdysvaltalainen näyttelijä Dennis Day löytyi kuolleena kotoaan Phoenixista huhtikuun alussa. (Mesta.net-uutinen)

Hän oli kuollessaan 76-vuotias. Hän oli yksi vuonna 1955 alkaneen The Mickey Mouse Club -sarjan alkuperäisistä lapsitähdistä.

Day ruumis oli löydettäessä pahoin mädäntynyt, koska hän ehti virua kuolleena yli kaksi kuukautta. Vasta oikeuslääketieteellinen tutkimus vahvisti, että kyseessä on Dayn ruumis.

Tapauksessa oli runsaasti epäilyttäviä seikkoja. Muun muassa Dayn auto löytyi 150 kilometrin päästä hänen kotoa tuntemattomien henkilöiden hallusta.

Hollywood Reporterin mukaan poliisi on pidättänyt 36-vuotiaan Daniel James Burdanin  henkirikosesta epäitynä. Dayn surmaamisen lisäksi häntä epäillään ruumiin kätkemisestä ja identiteettivarkaudesta.

Poliisin mukaan Burdan teki töitä Daylle ja hänen pitkäaikaselle aviomiehelle Ernest Caswellille. Poliisi ei anna tässä vaiheessa tarkempia tietoja.

Rikostutkintaa on haitannut se, että Caswell ei dementiaa sairastavana ole kyennyt antamaan tarkkoja tietoja katoamisesta. Hän unohti myös ilmoittaa katoamisesta Dayn omaisille. He saivat tietää katoamisesta vasta uutisista.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone