Enni Mustosen romaaneja on myyty yli miljoona kappaletta

Enni Mustonen -kirjailijanimellä kirjoittavan Kirsti Mannisen kirjojen myynti on ylittänyt miljoonan kappaleen rajan, Otava tiedottaa.

Kaikkiaan teoksia on myyty Otavan kustantamana 1 041 000 kappaletta. Manninen tunnetaan etenkin eläväisen ja tarkkanäköisen historian kuvauksen ansiosta.

”Olen kiitollinen jokaisesta ostetusta kirjasta, mutta ennen kaikkea iloitsen jokaisesta lukijasta, joka on löytänyt kirjani joko lahjapaketista, kirjakaupan laarista, kirjaston hyllyltä tai divarin uumenista. Kirjat nimittäin heräävät henkiin vasta kun niitä luetaan. Jokainen lukija – ja nykyään yhä useammin myös kirjan kuuntelija – rikastaa tarinaa omalla mielikuvituksellaan ja tekee siksi lukuelämyksestä ainutkertaisen. Kiitos siis kaikille lukijoille!” iloitsee Kirsti Manninen.

Häneltä ilmestyi tänä keväänä romaani Pukija, joka on Syrjästäkatsojan tarinoita-sarjan kahdeksas osa. Uutuusromaania on myyty muutamassa kuukaudessa jo yli 50 000 kappaletta ja kirja on pysynyt ilmestymisestään asti Mitä Suomi lukee-tilaston kärkisijoilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone