Emppu Vuorinen eroaa Brother Firetribe -yhtyeestä – ”Asiaan ei liity draamaa”

Kotimainen hard rock -yhtye Brother Firetribe valmistautuu viidennen albuminsa julkaisuun. Keväistä julkaisua ennakoi tänään ilmestyvä single Rock In The City-

Uusi pitkäsoitto tuo tullessaan myös muutoksia, kun Brother Firetriben kitaristi Emppu Vuorinen jättäytyy taka-alalle. Hänen soittoaan kuullaan vielä uudella levyllä. Nighwishin kitaristina parhaiten tunnettu Vuorinen on yksi vuonna 2001 perustetun Brother Firetriben perustajista.

Yhtye tiedottaa asiasta näin:

”Emppu hyppää pois Brother Firetriben aktiivisen kitaristin roolista puhtaasti ajanpuutteen johdosta. Asiaan ei liity draamaa, vaan mies pysyy bändimme taustajoukoissa samalla, kun Nightwish jatkaa ansaittua, uskomatonta kulkuaan. Soittaapa hän myös uudella levyllä pari biisiä. Koemme, että ratkaisu on kaikille osapuolille vain ja ainoastaan reilu, homma jatkuu. Onneksi Roope Riihijärvi on nyt Brother Firetriben kitaristi. Mies on peto, niin kuin kaikki jo viime vuoden keikoilla kaikki huomasivat. Nähdään pian!

Roope Riihijärvi ottaa kiinnityksensä ylpeänä vastaan.

”Olen seurannut ja diggaillut Brother Firetribea jo usean vuoden ajan. Tuntuu huikealta päästä nyt osaksi bändiä, jossa on erinomainen henki ja hyvät biisit! Odotan innolla tulevaa ja sitä, mitä kaikkea tämän porukan kanssa saadaan kokea. Nähdään keikoilla!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone